Tanja Fajon: Vučić ovog puta nije bacao novine po stolu

Poslanica Evropskog parlamenta za Danas o ishodu nedavne posete Beogradu

Ostavite komentar


  1. Ovako tendenciozan tekst se objavi u vrlo citanim novinama i onda se tvrdi da nema slobode medija.List Danas je potvrda da je suprotno i ima jos mnogih takvih.

    1. Kamo sreće da „Danas“ spada u vrlo čitane novine. Konačno je jedan visoki funkcioner EU otvoreno progovorio o stvarnom stanju u Srbiji, bez izlizanih floskula o „hrabrim reformama“ i „napretku Srbije ka EU“.

      1. Pa možda nespada baš u naj naj čitanije, ali spada i to u negativnom smislu napadajući državi i njenog predsednika otvoreno. Ako to nije Srđane sloboda medija, šta je onda?

    2. Draga Djina,
      ovo ne da nije tendenciozan tekst, nego je prvi put da neko objavi istinu. Sto se citanosti novina i uticaja novina tice to su razlicite stvari. Kad odrastes, shvatices. Do tada… jogurt i sendvic u ruke!

  2. Zašto EU drži širom zatvorene oči na Albansko zveckanje oružjem i torturu našeg naroda na KiM!?

  3. Sve ovo kad pročitam, a da sam iz zemalja EU, poverovao bih svaku reč. Ali pošto sam iz ugnjetavane, nedemokratske Srbije grozim se na ovakve profile poslanika EU, koji drže predavanje o pomirenju, a oni zaradili, o ne razgraničenj, a oni nas razgraničili, o slobodi medija je posebna priča. Hvala Vam na savetima, kad god ste nas savetovali i imali monitoring nama je narod patio, a još gore ginuo. Sećam se misije OEBSA – 1998-1999. Napomenuo bih da sam apolitičan. Zahvalan bih bip na objavljivanju komentara, pošto nema Venture.

  4. Sva sreca,te ce i Tanja Fajon brzo u penziju,kao i Merkelova! Ne mogu,citajuci ovo kao pedagog u penziji,zbog svoje dece vise da trpim ovakvu demagogiju. Nasa draga Slovenka Tanja,nesvrseni psiholog,ali velika EU kriticarka „se ubi od tuge i straha“za slobodu novinara i to podrzavam! Ali sta kad je u pitanju Putin,menjanje granica,sloboda izrazavanja volje celog naroda pred EU,koje se isti taj frankestajnski EU sa Poljskom,Rumunijom ili Estonijom npr,zgrazava-odakle Srbima pravo da vole Putina,a ne Nemce koji nas satrese u 2 rata,te kako mogu da menjaju granice kad smo to zavrsili od Jugoslavije do SSSRa,kao i odakle im pravo da misle i imaju obraz… Dvostruki arsini…

  5. Na kraju sta imamo kao rezultat Vuciceve politike sile,lazi,obmana,nasilja nad politickim protivnicima?Imamo da ce i dalje meddjunarodna zajednica da se rukuje sa Vucicem i smeska kad ga primaju,ali niko vise nece hteta da ima nikakva posla ni sa njim ni sa Srbijom.

  6. Postavlja se pitanje kojim ocima je gledala gospodja Fajon situaciju u nasoj drzavi. Ni jednog trenutka nije rekla nista realno. Verujem kad nas nebi pritiskali sa svih strana zadnjih 20 godina . Bar nas pustite na miru, ako ne zelite da pomognete.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen 6

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen

- Ja sam predsednica Skupštine kod mene niko ne dolazi, stvarno nemam tu informaciju - rekla je predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić na konferenciji za medije na pitanje noviara da li je u mogućnosti da potvrdi posteu nemačkog kancelara Olafa Šolca i predsednice Evropske komisije Ursule Fon der Lajen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.