Ministarka Miščević u susret izveštaju Zelenih u EP o tome kako je režim Vučića trošio sredstva EU: Evropska komisija nikada nije ni posumnjala na prevaru

Ostavite komentar


  1. Trošenje sredstava u Srbiji je pod nadzorom braće i kumova … a Ti si tu da pričaš kako treba …

  2. šta si se uplašila ako je sve u redu ?!? zelene i onako niko ne ferma, bitno da su pare završile gde treba

  3. Ma jasno, vi objavite njima vaše namere, i oni kažu da je u redu. Ali novac retko završi tamo gde ste im rekli, a da ne pričam o otuđenim doniranim aparatima, vozilima i slično. Ko vas ne zna, skupo vas plaća. Poskidali ste skoro sve table po Srbiji hde je bilo navedeno šta finansira EU sa svojim donacijama, a narod ne pamti šta je sve dobio od toga. I mnogi se sad prave pametni.

  4. Nisu vidljivi rezultati digitalizacije. A bogami ni energetike. Jesu li to neke srpske šifre? Mislim za drpanje?

  5. Nije posumljala, ali sada posle epske krađe izbora javila se sumnja. I šta ćete sada?

  6. Verovatno je sve u redu na prvi, površan pogled na papirologiju. Međutim, kada bi počelo da se kopa…npr. kako je ukradeno 5 miliona eura namenjenih za edukaciju o sprečavanju nasilja među decom i omladinom, kroz mrežu lažnih firmi i faksifikovane dokumentacije o održanim kursevima . Kladim se da ima MNOGO takvih primera.

  7. A smeju li oni koji daju pare da provere šta se sa tim parama dešava?Više bih se obradovao da ste rekli da je dobro da dodju ,da ćete im pokazati sva dokumenta ,da će otići zadovojni i nastaviti dosadašnju saradnju.A vi se branite ,sačekajte da se utvrdi,ne budite nervozni.

  8. Gospođo Miščević, ne možete da ih operete, džaba se trudite. A ne možete ni sebe da operete od saradnje sa SNS-om.

  9. Boli je štikla, ceo radni vek će kao raditi nešto na učlanjenju Srbije u EU za dobre pare i na kraju se Srbija neće ni učlaniti.

  10. Наравно да ЕК није посумњала на превару и ово је мање више влажан сан опозиције, да као ЕУ нешто истражи и нађе неке малверзације. Ваљда полазе од оног периода после 5. октобра где и даље не знамо шта је све ушло у Србију.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.