Profesorka, da vam dođe student sa znanjem jedne trećine gradiva, da li bi mogao da položi ispit kod vas: Opozicija o izveštaju Tanje Miščević o evropskim integracijama

Ostavite komentar


  1. Kada su počele EU priče(1991 SFRJ) pa krajem 1991 “samo srušite miloševića i ulazite u EU!“ Ja sam imao 27 a ona 25 godina.Sada posle 33 godine i sa 60 godina još nismo ušli u EU.Obećaju nešto sruše vladara i kada treba da ispune obećanje ubiju toga kome su obećali.Čim su ubili Đinđića 12.03.2003. meni je bilo jasno da je ta priča završena.Vladaoci posle 05.10.2000. nisu znali da odigraju igru i iskoriste suprotnost EU i USA i Rusije i zato smo još dalje od EU.Tito je ostao samo u pokušaju.Tito je bio “nesvrstani“ jer je od gospodara sveta dobio pare da Muslimane,Crnce,Latinoamerikance odvoji od SSSR bloka.A prof dr Tetka Tanja od te priče lepo živi a Ja moram da se kamionom lomatam po EU i Rusiji,Belarusiji,Turskoj…

  2. Zar iko normalan veruje da ce Srbija uci u EU. Uzgred, polagao sam i sa trecinom gradiva ako izvucem cedulju sa pitanjima koje znam.

  3. „mnogo hteli, započeli, a učinak o koncu loš“.

    Ovo je neko vrlo slobodno shvatio i upotrebio.

  4. Evropske lazi. Odabrali su Srbiju kao dezurnog krivca i to ce tako ostati zauvek. Napredak je ocigledan, pogtovo u zadnjih 10 godina. Nista nece biti dovoljno, ali su im zato Mađarska, Bugarska i Rumunija med i mleko. Kolo srece se okrece.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.