Tatjana Lazarević (Kossev): U propagandi se koriste podaci fašističke vlasti iz Drugog svetskog rata

Ostavite komentar


  1. Ozbiljan problem je sto taj velikoalbanski fasizam ima dosta pristalica u Beogradu, naricito medju onima koji sebe smatraju za anacionalne, levicare i pro-evropski orijentisane.

  2. A u srpskim medijima sve med i mleko o Albancima sa Kosova. Ako ne znas sta je propaganda , pitaj Vucica.

  3. @schlyamm
    Ja bi to formulisao malo na realniji nacin.Zabrinjavajuce je to da ti (vi) retko ili nikada ne osudjujete svoj narod,srbe.Covek bi pomislio da vi uopste ne egzistirate na tim prostorima.Jer,ima li neko od vas a da nezna sta su srbi uradili u Bih,Hrvatskoj ili na Kosovu,ali niko od vas to ne spominje kao da se to desilo na drugom kontinentu a ne tu pred vasim ocima.Ja jesam za pravdu,ali kad citam sta pisu oni koji bi morali da budu vise objektivni nego pojedinci,onda ne mogu da ostanem ravnodusan.Jer svako privodjenje od strane policije bilo koga srbina,smatra svaki srbin kao pritisak,kao maltretiranje na etnickoj osnovi cak i kada se naznaci da je doticni „nevin“i da je to maltrtiranje.I kada se dokaze da su privedeni krivi,opet je to politicki motiv.Pa ljudi moji,hapse se i po Srbiji i albanci,ali to niko ne tumaci na isti nacin kao desavanja na Kosovu.Nije samo Kosovo u pitanju,jer Srbija ima probleme sa svima u okruzenju,pa i sire.Zato,trebate sebe da menjate,jer Svet ne mozete da promenite.

  4. Znaci opet su albanci krivi sto salje mlade novinare koji naravno da ne znaju nas jezik. Pa ajde da otvorimo fakuktet srpskog jezika u pristini

  5. @xy
    Vama Albancima je bas potrebno ogledalo, svasta tripujete o sebi i imate izrazito nerealnu sliku ko ste i sta ste i sta radite.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.