„Moraće ministarka na poltronsku akademiju SNS, na dodatno usavršavanje“: Kome je Macura trebalo da se izvini – Vučiću ili porodiljama u „Narodnom frontu“?

Ostavite komentar


  1. Najjace od svega sto Zorana Mihajlovic nekome prigovara zbog necega sto nije uradjenog, a ista ta Zorana Mihajlovic cutala je kao zalivena i kao najveci bot (sa najboljim sendvicem) posredno branila despota od Brusa tj Jutku. Rec nije rekla na sve ono sto je isti radio u Brusu, a bila je nadlezna to da ucini.

    Pamtimo Zoko. Pamtimo.

  2. Ha, ha, nije zlopamtilo! On o ozava ove ‘preobrazene’, unapredi ih i tako ih u stvari javno ponizi. Macura je najnoviji primer.

  3. Neverovatno, žena se izvini zbog izjave na kojoj joj nije zamerio predsednik i vi pravite famu od toga

  4. Tako to rade one koje smo primili u nasu Srbiju. Svi du oni pod kapom gazde takodje dosljaka, koji su nas oduvek mrziili. Bili na drugoj strani u bici na Ceru, Mackovom kamenu, kolubarskoj bici i ucestvovali u proterivanju Srba preko Albanskih gudura. Kasnije kad du to sve odradili, proterali su ih iz lepe njihove, a mi ih bratski prihvatili i pomogli im da zive zivotom dodtojnim coveka u Srbiji. Sada su se svi oni udruzili i pod gazdinim vodjstvom rasturise Srbiju.

  5. Reći mu da je šonja zvuči kao izjava ljubavi,blago i nežno za tako nešto sto ON zaista jeste!

  6. Macura sram te bilo umesto da si obezbedila sve za trudnice u svim bolnicsma ti se izvinjavas Ludaku

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.