Tatjana Macura: Sarađivaćemo sa ostatkom opozicije

Osnovana nova politička partija - Stranka moderne Srbije

Ostavite komentar


  1. gospodjo gde Vi vidite opoziciju ? Gospodin Djilas ? I grupica is Demokratske stranke ? Obradovic kog BIA promovise ….ovaj navodni upad u policisku stanicu reziran je zajedno sa BIA ! Da bi se nezadovoljni preusmerili kod obradovica kog BIS kontrolise I eliminisala sumnja da radi za BIA ….say ovom politickom strukturom Srbiji je propast zagarantovana ! Kao disident nepada mi napamet vise da budem na golgoti zbog naroda .video Sam kakav je narod .Vlast je zlatna kakav je narod .lepo je jedan rekao Narod I’ma onakvu Vlast kakvu zasluzuje .Garantujem da ovom drustvu nema spasa I da ce see Rashad zemlje I agonija produziti u narednih 25 godina .usporen raspad I siromastvo za 90% .drustveni sistem je za ovih 30 godina unistio moral ,cast .

  2. Jedini pozitivan društveni proces u demokratizovanoj Srbiji je sloboda da ljudi formiraju svoje stranke i tako mogu da vežbaju i uče, neko će valjda postati pametniji, ako ne i pošten, a za to mogu da koriste slobodne resurse. Nažalost, stranka SNS je prisvojila sve mediske resurse koje prate primtivniji deo naroda. Zbga čega je Srbija okupirana zemlja, za čiju slobodu tek terba da se izbori narod pomognut od političkih lidera stanaka koje nisu u savezu sa SNS.
    Pročitah da svi troje iz predsedništva SMS imaju svoja zanimanja i znaju da rade. Pa ‘ajd da vidimo i čujemo kako će se obračunati sa Vučićem čije jedino društveno zanima je bilo najvijnje za “Crvenu Zvezdu” pre nego je postao sluga Šešlju i Miloševiću. Možda će u ovome najviše pomoći upravo Leković, član predsedništva SMS, a nekada generalni sekretar FK “Zvezde”. Možda Leković nije bio to, ali je istina da samo lopav može pobediti lopova.

  3. Jel to ona Macura što nam je dve godine objašnjavala kako je njen lider veliki stručnjak i poštenjačina, kad odjednom i on ne valja. Lažete sami sebe a kamoli da nećete ovaj napaćeni narod. Kako radite takav i rezultat imate.

  4. Znači po vama Radulović i DJB nisu opozicija, a Nebojša Leković jeste? Sramota me je što je ova osoba mojim glasom došla do poslaničkog mandata kojim sada trguje. Javlja mi se da će ovi moderni kada uđu u SZP dobiti 3 mandata na zajednčkoj listi.

  5. Ako je ovo opozicija, žalosna nam majka. Vidla žaba konj se kuje, pa i ona digla nogu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.