„Moj odmor na Azurnoj obali koštao je kao leva patika Aleksandra Vučića“: Tatjana Manojlović o prozivkama naprednjaka

Ostavite komentar


  1. Zašto Tatjana onda ne pomogne siromašnima, kada toliko brine? A, na najskuplje letovanje može da ide! Sramota!

  2. Tatjana Manojlović pokušava da glumi žrtvu i mukicu, ne ide joj. Znamo dobro košta letovanje na Azurnoj obali, neka nekom drugom maže oči.

  3. Ahahahha ali najjace je sto mora da naglasi da je aktivni odmor! Nakrali ste se toliko da mozete da letujete tokom cele godine, tako da bolje cutite.

  4. Mene veoma interesuje da li Manojlović zna koliko je koštala pertla od te patike ?
    Zašto se ona uopšte pravda kad zna da je letovanje na Azurnoj obali uobičajena pojava za narod Srbije.

  5. Gospodja neka se pokrije ušima i da cuti!Cime se budala ponosi pametan se stidi!

  6. zašto se zastalo a to je da je pre neki dan..mozda i nedelju dana, jedna osoba iz Sns na graničnom prelazu na aerodromu pri pretresu kod iste je nađeno 50.000 e i jedna skupocena narukvica cena dosta velika ,,dosta,, bila je u povratku sa letovanja sa suprugom koji je eto ,,svu krivicu preuzeo na sebe ..mada su novci i narukvica pronađeni kod nje,….sta je o tom, sem te vesti nista dalje….stoga jel to visoki član Sns ..zaštićena osoba ili ili….sve je oduzeto i sta ce sud sa kaže, koliko će isti biti kažnjeni..koliko.

    a ovoj osobi sve najbolje sve..i sve što kaže pogađa u suštinu problema, ..zato se i ..ustreme na nju kada se javi za reč……puna joj podrška…

  7. Dzaba laže Manojlovićka, gradjani odlično znaju koliko košta letovanje na Azurnoj obali.

  8. Ako je išla onako sirotinjski njen dan na Azurnoj obali je bio skuplji od prosečne plate u Srbiji, a posto je to bio aktivan odmor koštao je dnevno kao predsednička plata u Srbiji, na ravno sve to po osobi.

  9. Od 9 komentara, 8 botovskih i to sa generičkim tupavim imenima. Jezivo.

  10. Uopste me ne zanimaju tudja letovanja i prepucavanja.Narocito poslanika i vlasti koji treba da sluze narodu.Hocu da ona prica sta radi ovih 10 godina da nam skine ovu mafiju sa vlasti.Samo to.

  11. izgleda da botovi imaju skraceno radno vreme do 14.30h
    …ili je to samo jedan, ali inspirisan 🙂

  12. Ja Sam letovao ove godine na Azurnoj obali. Cene su kao u Beogradskim restoranima, u prodavnici cak I nize nego kod nas, gorivo kosta isto kao kod nas. Zaprepastile su me cene, ali kod nas, jer u poredjenju sa nasim platama, ovde je zivo „dranje“. Standard nam je bar 8 puta nizi od njihovog. A vama sto „znate“ koliko kosta svaka cast, ocigledno ste svetski putnik I veoma ste zadovoljni svojim jet-set zivotom.

  13. @istina
    Je u pravu. Cene potpuno iste kao u BGDu. Postoje vlo pristojni hotelcici. Postoje mala mesta na obali gde se uzima privatan smestaj.Botovi stvarno ne znaju nista ni o turizmu ni o destinacijama ni o cenama. Pa Zlatibor i Kopaonik kostaju vise.

  14. Ово је предиван текст, фантастично (иронија)поређење са ценом летовања на Азурној обали(посетили смо је и имамо дивна искуства и сећања на то,као кад прочиташ добру књигу)и свака част Татјани Манојловић на храбрости и изговореној истинитости!!!❤️❤️❤️

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.