Tekst zakletve koji je Vučić izgovorio prilikom inauguracije

Ostavite komentar


  1. Cemu objavljivanje teksta zakletve kada je i dosadasnje, sve do jedne prekrsio i izneverio ?

  2. Kunem se pred bogom da cu zarad svoje koristi i svojih saradnika nastaviti da kradem lazem manipulisem otimam teram vasu decu iz zemlje da cu se zaduzivati kod kineza na vase ime lagati lagati krasti krati aj uzdravlje .
    Glasajte ponovo za mene i moju bratiju.

  3. Kako je moglo u 9,57 kad je polozio zakletvu u 11,15 a vi objavite tekst

  4. Juče, 31. maja, gledam ja na TV kako se g. A. Vučić zakleo (a isto tako i pre 5 godina), da će „sve svoje snage posvetitiočuvanju….. ljudskih i manjinskih prava“, a zbog ugrožavanja mojih ljudskih prava, ja se već preko godinu ipo dana obraćam SLUŽBI ZA PRITUŽBE PREDSEDNIKA REPUBLIKE (tj. g. Vučiću) a da tamo ništa direktno i konkretno nisu postupili, – čak posle desetina mojih Podnesaka njima, nazvao sam ih pre više meseci, gde mi je neko iz te Službe odgovorio „da ih više ne zovem“,- pa se pitam u kakvoj ja to državi živim gde po osnovu bilo kakvih dokaza nisam mogao ostvariti niti jedno moje pravo, svi su me ignorisali, retko neko odgovorio sa čistim floskulama (očigledno samo da me se otresu),- kao što su radili Ministar MGSITomislav Momirović (nikada nije odgovorio) i predhodna Zorana Mihailović, njegov pomoćnik Milan Petrović, te direktor Agencije ABS – Duško Pešić, (i predhodna Jasmina Milošević) koji me maltretiraju i čine mi štetu preko 1,5 – 2,5 godine a MGSI i ABS preko 2,5 godine, i sve to vreme svi oni direktno krše ZOBS čl. 7., tačka 65. i PRAVILNIK O ISPITIVANJU VOZILA- član 2, tačka 8.,  kao i ZAKON O DRŽAVNIM SLUŽBENICIMA član 6., (Odgovornost  za rad), – te član 109., (Teže  povrede zakona) tačke 2., 15. i 124, i pored mojih brojnih PRITUŽBI protiv njih, kao i protiv obe Ministarke pravde, – bivše Nele Kuburović i sadašnje  Maje Popović i njihove zamenice Jelene Deretić, Zaštitinika Gradjana Zoran Pašalić i mnogih drugih dole navedenih, pa ja podsećam  g. Vučića da je ovakvo nezakonito ponašanje ovih i drugih državnih službenika jedan od razloga zašto veliki deo gradjana Srbije svake godine napušta Srbiju, – da se možda više nikada ne vrate. 

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.