Telekom Kosova ukinuo pozivni broj +381 u fiksnoj telefoniji

Ostavite komentar


    1. Po Marku Djuricu on nije direktor kancelarije na tkz Kosovu nego je specijalni izaslanik predsednika Srbije na njemu mrskom Kosovu. .

  1. A gde je zvezdica * pored broja 383?
    Zar nije Srbija vlasnik tog broja kojeg je samo ustulila tzv Kosovu*?
    Sada je isplivala laž i obmana građana koju smo mi znali od prbog dana da je LAŽ i obmana građana.

    1. Zvezdicu je izmislio Daca-koferce i njegov SPS, pa su se tada u Brisselu svi smejali do mile majke.

  2. Uznemiravaju nas bas na dan 19. godisnjice bombardovanja. Ili je sve vec potpisano u poslednjih sedam dana u Njujorku i Briselu.

    1. Pozivni broj +381 nije ukinut,nego je zamenjen sa +383 po ranijem dogovoru u Brisselu izmedju Beograda i Pristine.

  3. Oni rade sve ono što im SAD i međunarodna zajednica dozvoljavaju i sa ničim ih ne uslovljavaju jer su ih oni i stvorili.

    1. 21.03. zamenik direktora za KiM je objavio da je najava o ukidanju +381 laž i da od toga nema ništa. Oni broj ukinuše 24.03. kao što su planirali…a da će da ga vrate…’oće jednog dana kao što su i sve ostalo vratili…

    1. Nikada Albanci nisu ni postovali dogovore.Mora se nastaviti borba svim diplomatskim sredstvima.Jednog dana ce biti naterani da postuju sve sto su potpisali.

      1. U postovanju dogovora verovatno imitiraju Dacu-koferceta i njegovg shefa i koalicionog partnera Vucica..

  4. Kakvaje to velika promena samo.Ali Albanci sve rade kako zele, malo po malo sve menjaju i izbacuju nasa obelezja.Sada su izbacili pozivi broj, i niko nista ne kaze iz EU niti oodakle god. Sve je ovo vrlo prihvatljivo vidimo mi.

    1. Samo vi recite kad? Sve cemo po vasim zeljama raditi.
      Alooooo, probudite se. REPUBLIKA KOSOVA ide svojim putem, ako vi zelite dobro srpkoj zajednici na Kosovo, molim vas ko boga gledajte svoja posla, ostavite nas na miru.

  5. Ukinuli,nisu ukinuli, Kosovo je u Srbiji,a treba pasos…I Taki non-stop oobmana onih sa ispranim mozgom ,sendvicari koji kao
    mecke idu is grada u grad I tapsu vodji.Da li je neko video sta je sve
    Napisano u dogovorima.

  6. Ne mogu oni kako im dune da ukidaju pozivni broj! Resi ce to Aleksandar Vucic nas predsednik.

  7. Pade li nekom na pamet da mi imao ministarstvo telekomunikacija koje treba nam objasni o cemu se radi. Ajde ministar lekar pa se ne razume u to, on je zaduzen da greje fotelju ministarsku, ali ima li nekog obrazovanog iz te oblasti,?

  8. Pozivni broj +381 nije ukinut nego su ga zamenili sa sa +383 po ranijem dogovoru u Brisselu izmedju Beograda i Pristine.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.