Mediji: Dvoje Srba povređeno, KFOR stavlja situaciju pod kontrolu

Ostavite komentar


  1. Ovo je nečuveno, da se nedužno stanovništvo ovako maltretira, za svaku osudu. Stop teroru, ostavite Srpski narod na miru!

  2. Teško tim ljudima dole ako se budu uzdali u pomoć KFOR-a. Jasno je da oni rade u interesu Prištine a ne na očuvanju mira zbog čega su i dovedeni.

  3. Свака окупација има свој крај, а страдални српски народ је кроз историју преживео и надживео бројне окупаторе, много веће и снажније од ових данашњих.

  4. Albanske „junacine“ pucaju sakriveni iza suknjica KFOR-ovaca… I onda se neki cude zasto su Rusi popularni?

  5. Kurti uz pomoc KFOR-a zeli nasilno da zauzme stpske opstine na KIM. Toliko o tome koliko Zapad zeli mir i koliko su pravedni.

Ostavite komentar


Politika

Vučić izrazio veliku zabrinutost u susretu sa zvaničnikom NATO 10

Vučić izrazio veliku zabrinutost u susretu sa zvaničnikom NATO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u razgovoru s pomoćnikom generalnog sekretara NATO za politička pitanja i bezbednosnu politiku Borisom Rugeom izjavio da je neophodno intenziviranje diplomatskih napora i koordinacija sa Kforom kako bi se osigurala bezbednost Srba na Kosovu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.