Marinika Tepić: Stranci odlučuju o sudbini Beograda

Ostavite komentar


  1. Zavisi gde im se vodi mesto prebivališta gospođo Čobanu.Zašto su Vaši članovi u biračkom odboru potpisali zapisnik posle brojanja glasova?A da su muvali SNS- ovci,jesu.Samo su na biračkom mestu trebali da vide.Imaju oni razrađenu šemu punjenja kutija.

  2. Nece biti Marinika,provaljeniste,spiskove potpisalii mozete da se molite sv Sv.Petru.Bece stranci uredjivstj stranci a ti lazovko sto si budzet Vojvodibe krala,idu u svoj Novi Sad a j to ce se uspitati idakle ti oareBritanci te potplatili da uvedes u skupstinu ds smo genocidni s ti si lopov ba jvadrst

  3. Poruka za Tepićku i Đilasa!

    Molim vas da shvatite već jednom da vas narod neće! Na ponovljenim izborima bi bili još veći gubitnici! Zato se smirite, ne potplaćujte narod da pravi haos kako bi vi silom došli na vlast. Bavite se onim za šta ste školvani, zaboravite na politiku!

  4. Kme, kme, kme…. Pa kako te vise nije sramota. Oduvali su vas na svim nivoima. Zbog tebe i tebi slicnih zdrava opozicija je u zapecku

  5. Objavite zakon o boravku koji regulise, izmedju ostalog i pravo glasa na lokalnom nivou. Da se ne svadjamo zbog neznanja.

  6. Да, браво Мариника! И то није први пут да западњаци утичу на исход избора. Тако је од двехиљадите до данас. Американци, Енглези, Немци, … стално се мешају. Време је да то престане!

  7. Divna,hrabra Marinika.Divim joj se od prvog dana kada se pojavila na političkoj sceni.Napred,hrabra ženo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.