Tepić: Ako je izdata upotrebna dozvola, Mihajlović saučesnica u trovanju građana

Ostavite komentar


    1. Marinka se može smatrati hrabrom, samo kad kaže, koliko je miliona naših para dala narko dileru, kad je bila pokrajinski sekretar za sport (sprt i droga baš idu zajedno), i kako i zašto je isti trebalo da „iseli“ nepodobnog novinara iz Pančeva. Tek onda može da priča o poštenju, jer nisu je Pančevcu najurili sa mitinga zato što je pošteno radila.

      1. Čak i da si u pravu za Mariniku, sve što je napisala u vezi trovanja građana i Kostolca je tačno. Zašto to ne komentarišeš?

        1. Zamagljivanje ! Ako je krala, neka je osude (sic). Ali to nema veze sa tvrdnjama M. Tepić koje su, ukiliko su tačne, zaista tragične. Pri tom u te tvrdnje uopšte ne sumnjam jer bi ponašanje odgovornih bilo drugačije i ne bi bili zamagljivanja i zamena teza.

        2. Ta hrabra, mala zenica vas stalno ubada DOKUMENNTOVANIM otkricima nesposobnosto vasih nazovi kadrova. Ako i nisu lopovi onda su sigurno nesposobni.

          1. Sasvim ste u pravu gdja Jasmina, Marinika
            JESTE hrabra, mala ALI VELIKA ženica o ONA se ona bori ne protiv onih koji “ako nisu lopovi onda su sigurno nesposobn” kako vi to vaspitano pišete već baš proti SVIH TIH LOPOVA za šta su SVI ONI VRLO SPOSOBNI!
            Kriminalni gen pozdravlja botove!

      2. Čim neko kaže istinu o greškama odgovornih, vrši se tzv. zamena teza. U stilu – ja jesam bitanga, ali oni pre mene …

  1. ONA NEMA NIKAKVU ODGOVORNOST,PA PREMA TOME SAMO NEISTINAMA,PROSTACKIM RECNIKOM( to je stil bahatih), ETIKETIRANJEM,VREDJANJEM „BRANI“ NEODBRANJLJIVO.
    MINISTARKA,NE ZELIMO ODGOVOR,VEC DOKUMENTA I DOKAZE NA STO.

    1. Au al’ si nepismen.. Da li je moguce da botovi ne znaju ni da pisu?!? Sta je kriterijum ulaska u Sns? Samo da cutis dok te neko krade i truje?! Eee, moji srbi.. Mali smo mi ljudi, ne narod, LJUDI.

        1. A i ti pises „Srbi sa malim slovom“ umesto „malim slovom“ :). Aj man’te se svadjanja oko gluposti.

  2. Takav režim nesposobnih i bahatih fikusa i pinokija nam nije potreban. Vreme je da narod konačmo reaguje,i izvede pred sud te štetočine!

  3. Ovaj problem je nastao tek 2012, do tada Djikijevi bili čista ekologija. Truju se tek sad, Grčić beše privtednik, a šta beše Čeda, Djiki, Djindjić, tetkin kauč i slični do 2000. Duplo gplo

    1. Čim neko kaže istinu o greškama odgovornih, vrši se tzv. zamena teza. U stilu – ja jesam bitanga, ali oni pre mene …

      1. Tu misliš i na pokrajinskog sekretara za sport, koja je delila milione narko dilerima? Kako se ono zvaše, je l’ Lažinka Čobanu?

    1. Cilj ove vlasti,pa se bojim i svih vlasti od 2000. je da se Srbijanci i Vojvodjani proteraju na ovaj ili onaj način sa ovih prostora,a već se naslućuje kome ovo propasti ,onima koji najviše plaćaju ili za koje plaćaju naše vladare.

    2. Kada bi ti znao šta je “ambicija” a šta “bolesna ambicija” onda bi znao i da ti je deo rečenice “ a AV je drži na dugom štapu” — NONSENS! ( pitaj nekog u koski tvoje partije da ti objasni šta znači nonsens…) A ono “ bolesno” je svima vama dobro poznato jer se svi iza toga – sakrivate. Pazi samo da se ne zagrcneš sopstvenim lošim karakterom ali i još lošijim sendvičima i sićom kojom te plaćaju, izrode ljudski !

  4. jednostavno ili ce se praviti luda i da niko nista nije pitao ili scenario 2. Napad na porodicu Velikog Pinokia, standardno

  5. Kakva je situacija u Rumuniji dali imaju prava vanparlamentarci da tuze premijerku i da lazu svakoga dana na stetu Srbije i jos odakle prava Mariniki da nekome postavlja pitanja

    1. Pošto je u pitanju državno dobro, svaki gradjanin ima pravo da postavi to pitanje. To uključuje i Vas ali ste očigledno ili suviše velika kukavica ili slepi obožavalac lika i dela velikog vodje.
      Treće ne postoji.

      1. Neverovatno koliko narod Srbije POJMA NEMA ŠTA JE “DEMOKRATSKO DRZAVNO uredjenje”!
        Pa , SVAKI gradjanin ima pravo da postavi bilo kakvo pitanje u vezi rada institucija a VLADA i Prozvani Ministri su ONAVEZNO da JAVNO odgovore ….. Zamena teza je čak i najmanja “demokratski problem” jer bahatost, neznanje, primitivizam i provincijalizam su nepobitne karakteristike SVIH vrstu navodnih (ne-) “odgovora” na sva pitanja bilo Marinikina bilo kog drugog savesnog ( i hrabrog!) gradjanina Srbije upućenih političarima i vlastima.
        Volela bih da vidim kako će i se OVI botovi jednog dana izvlačiti iz sopstvenih (sadašnjih) brljotina saučesništva u svemu ovome ……

  6. Dokle više. Ova se žena i u odsumpornjavanje razume. Šta ono beše ona po struci?

    1. Glavno je da se ti ne bunis zbog sumpora u vazduhu… Koliki beskicmennjak covek treba da bude?

    2. Nema ona “profesiju KUPLJENE DIPLOME”, botu primitivni !
      Ona se razume u ono sto sagledava i vidi jer se informiše i vredno radi iz čistog patriotizma i kome ti, manipulantu priučeni, možeš samo da sanjaš….
      Najgori su bas takvi kao ti koji “sve znaju” iz mozga onih koji ga plaćaju.

  7. Predivnoj Zmaj Ženi Gospođi Tepić (G namerno velikim slovom): da li ste svesnu koliko OGROMNU PODRŠKU, DIVLJENJE i PODRŠKU GRAĐANA Srbije imate? Maštam da na sledećim izborima izađete kao protivkandidat ovoj korumpiranoj bagri! Vidim Vas na mestu PRAVE PREMIJERKE SRBIJE. Koja će vratiti političku snagu toj funkciji, koja joj po Ustavu i zakonima to i pripada! Molimo Vas, kandidujte se, građami Srbije će GLASATI ZA VAS. VAŠU STRUČNOST, Vašu nepokolebljivost, Vašu nevetovatnu mentalnu, etičku i ljudsku hrabrost, posvećenost u rešavanju problema i raskrinkavanju pa konačno i promeni ovog trulog sistema. MARINIKA TEPIĆ – za PREMIJERKU NOVE SLOBODNE SRBIJE!!! Naklon do poda Vašem radu i istrajnosti!⚖

  8. Cim neko pomene neku nepravilnost koju cini ova nakaradna,nesposobna i nepismena vlast,odmah dobije spinovanu etiketu da je izdajnik,fasista,ljoticevac,itd…briga za gradjane i zivotnu sredinu ne postoji,a normalno odmah skacu botovi-ma ta Marinika ovo-ono…cini im se da su oni imuni na otrove,koronu i ostalo cime nas casti Prvorodjeni…kad se osvestite bice kasno…kad bi svako radio posao kako treba,a ne postavljen po poltronskoj liniji,sasvim bi bilo drugacije…u sta se razume plavusa Mihajlovic sem u sminku…

  9. Cekaj bre!
    Ova pitanja su za ministra nerada TRIVANA.
    Zar ga nije Vucic postavio za ministra zastite okoline bas zato sto Trivan GODINAMA nista nije uradio kao beogradski sekretar za zastituokoline!

Ostavite komentar


Politika

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno 10

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno

Nakon što je britanska poslanica Ališa Kerns izrazila "zaprepašćenje" zbog upozorenja EU Prištini da bi zbog otvaranja mosta na Ibru mogle da uslede nove sankcije za Kosovo, uz smatrajući to nepravednim, reagovala je Ambasada Srbije u Londonu poručujući da je jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno, zbog čega se o tom pitanju mora razgovarati u okviru dijaloga.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.