Tepić: Aktivisti SNS čiste štale, seku drva i nude novac za glas

Samostalna poslanica za Danas o vikendu koji je provela u Lučanima

Ostavite komentar


  1. Marinika Tepic je izuzetno hrabra zena i ako je ne podrze svi iz tkzv. „saveza za promene“ i ostalih tkzv. „opozicionih“ stranaka i ne krenu „njenim stopama“ tj. konacno pocnu da licnim cinjenjem mobilisu zaplaseno gradjanstvo,neka se sklone sa politicke scene !!!

  2. Branko Malovic je retko dobar i posten covek, a opozicija se prevarila ako misli da ce ga na ovaj nacin diskreditovati.

      1. Branko Malović je pošten čovek pa vam zato ne valja…na vašu veliku žalost možete samo da ga mrzite

  3. Veliko poštovanje za Marinku i njen rad. Ova mafija se mora pobediti, da bi Srbija opstala.

  4. Љубоморна је госпођа Мариника што нема посла за њу у шталама. Шалу на страну, посланица покушава да се позиционира као лидер Савеза за промене на територији Јужног Баната и улаже огромне напоре да се представи као високоморална и супериорна жена у односу на „прљаве“ напредњаке али на њену жалост велики проблем представља јој њен ангажман у покрајинској влади, који је благо речено био јако танак…

    1. Važno da je naprednjački debeo… U skupštinskoj sali u Pančevu, gde treba da se drže sednice, skladištene su šanerske jakne i parfemi! Vrlo pohvalan angažman. Možda za buvljak! Trebaju nam lepa lica, mudre i hrabre žene kao što je Marinika na vlasti, a ne ove karikature iz stripa! Sloboda vodi narod!

  5. Samo mi nije jasno kako davaocu ovakvih diskvalifikujucih informacija na racun Branka Malovica, ne smetaju lokalni sns ovci, koji su soferi, koji su trgovali sa ovim, onim svojevremeno . Pre ce biti da im smeta jedna jaka licnost, koja ne dozvoljava spregu svih politickih struktura na lokalu, koje su do njegovog dolaska bile iu idili i druzili se vise nego lepo na obostranu korist.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.