Tepić: Bezbednost Srba na Kosovu ne zavisi od beskrajnih monologa Vučića, već od KFOR-a

Ostavite komentar


  1. KFOR zaista treba da štiti sve građane na KiM, a ne da nasrće do zuba naoružani na goloruke Srbe koji mirno protestuju.

  2. Није ваљда да немате поверења преЦедника свих грађана, од петка…

  3. Opet. Prezvakanje i ptebacivanje preko jezika svega. Nista ne postizete mirnim protestima ovu vlast otetati necete. Kada vam mentori budu nalozili nasilne promene bice kasno. Jer ste sve radikalnije i mladje otetali od sebe. Smesni ste, i ne treba vam pridavati znacaja vise kao „opoziciji“. Jer to i jeste. Opozicija sa navodnicima.

  4. Kako da ih zaštite kad su nahuškani odavde da izazivaju nemire?
    Kome se trenutno ljulja fotelja= tome je stalo do nereda!

  5. Djilasu sto se ti nepojavis nego isturas mariniku kad svi znamo da ti stojis iza svega sto se desava

  6. A KFOR te Srbe premlacuje dok sede na asfaltu gdjo.! Zar ih tako stiti i cuva im bezbednost?! Bezbednost zavisi od Beograda, Beograd treba da odluci kome ce poveriti bezbednost Srba na KIM a kome ce uskratiti podrsku. Beograd je doveo NATO na KIM i predao tamosnje Srbe na staranje NATO snagama. Vreme je da Beograd potrazi nove staratelje za Srbe na KIM, a ako ne moze onda da se o njima postara sam

  7. Svi sa protesta, na Kosovo da pretestvuju, po Kojinom savetu, okačite kartone gde piše: KOSOVO JE SRBIJA ima da odbrane sve SRPSKO, imate li za to hrabrosti?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.