Tepić: Bratu Darije Kisić Tepavčević ugovor od tri miliona evra (VIDEO)

Ostavite komentar


    1. Sto ona, pa objasnili su Vucicevic, Sarapa, precednik, Vulin, Stefanovic, Mali i naravno Vesic. Samo jos sud da ga proglasi krivim i osudi. Dokazi se iznose vec osam godina, neoborivi dokazi.

  1. Кад ми „цимнемо“ 2х30 евра, шта нас се тиче колико је пара добио брат Дарије Кисић. Правим кућу, сваки динар ми је битан. Са 60 евра, завршавам поткровље, а остаје ми и за мермер у купатилу. Ако би се преЦедник „одрешио“ још једном са бар 20 евра, имао бих за цело купатило. Кућа готова. Аферим, домаћине! Живео Он! Доле апозиција! Знам да треба Опозиција, али ми се хоће А! Ђилас украо 619 милиона! Златно доба ко не проба, кајаће се све до гроба.

  2. Gospodjo Tepić ne odustaje od otkrivanja zločina gradjevinske mafije u Beogradu!
    To ih je najviše zabolelo jer im je to glavni biznis, izgradnja stanova u Beogradu i doseljavanje naroda iz unutrašnjosti da im pune njihove tržne centre.

  3. Ne mogu da verujem!!!! Žena tako finih manira, a bati namešta tako ,, sitan poslić“ !!!! E, moja Srbijo našta si spala?!!! Nema nama pomoći!!!!!

  4. Маинка, позабавите се Поштом Србије молим вас.

    1. Јесте јесте,слабо се труде да разнесу пошту странкама!!!!

  5. Ljudi pa svi su lopovi i ovi na vlasti i oni sto svaki dan laju na zvezde, samo ovaj narod ispasta. Nikad nama nece biti bolje. Politicari su najveci mafijasi i lopovi i ubice.

Ostavite komentar


Politika

Aleksandar Arsenijević: Srbima sa Kosova i izbeglička kolona bolja od ove situacije 10

Aleksandar Arsenijević: Srbima sa Kosova i izbeglička kolona bolja od ove situacije

“Na Kosovu je od Srba ostalo samo ono što nema kud i nema gde. Imamo dve opcije – odlazak u užu Srbiju u koletkivne centre ili da stvari uzmemo u svoje ruke i da se izborimo za svoja zagarantovana prava, na demokratski način i tihim otporom kao što smo i radili. Kad nema mira za narod, nek nema mira ni za vlasti”, navodi u intervjuu za Danas Aleksandar Arsenijević, predsednik Srpske demokratije, nedavno hapšen zbog duvanja u pištaljku.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.