Tepić: Brojni dokazi o vezama porodice Vučić sa Zvonkom Veselinovićem

Ostavite komentar


  1. Gospodjo Tepić ja više neznam kome vi više objašnjavate očigledne činjenice o sprezi vlasti sa kriminalcima pa i Vučićevoj? Pričate ono što je jasno kao dan nama koi to vidimo a onima što to isto vide samo ćute iz raznih razloga je bespredmetno objašnjavati. Priče ne služe ničemu, ovde mora da ustane kuka i motika da porazi ovo zlo, radite na tome.

  2. Pitanje svih pitanja za visokoumne ljude je šta je pravi razlog pletenja mreže tajnih službi oko predsednikovih stubova nosača. Jasno je da tajne službe mogu doći u posed ili falsifikovati sve dokumente, od pasoša do zadnjih potpisa u Briselu. Sve se za novac kupuje, a službe znaju od koga je pouzdano. Vlast po svaku cenu, to je cilj opozicije u Srbiji. Dakle, duboko sam razočaran namerama opozicije i neefikasnošću vlasti da te radnje zaustavi.

  3. Čini je MontopPro iz Novog Sada….Glavni izvodjač radova za Supernovu,firmu Telekom Srbije???

  4. Upravo tako. Sit sam tih silnih afera, a ništa se ne dešava. Pa skidajte ih već jednom s vlasti i lustrirajte. Čak ni te afere silne nisu više zanimljive. Svima je jasno da je državi bila potrebna mafija da bi kontrolisala Sever Kosova, jer Srbija dole nema ingerencije.

  5. „RS“, a da ti ustaneš prvi? Bio jednom jedan 5. oktobar… oni koji su bili za vas su ostali bez posla, najureni na ulice, pa su se debelo pokajali, i više vam ne veruju ništa, još kad svaki dan iznosite program za „bolje sutra“… Bolje, ali vama, kao posle 5. oktobra… Vaš program je „Vučiću pederu“, „jurićemo vas“, „logori“, „vešanje“… Teško da ćete tim političkim programom dobiti vlast.

  6. SNS je planirao jos 2012. da na vlasti ostanu 20 godina. A kad neko bude 20 vlast – taj ostaje do kraja zivota.
    E koliko ce dugo ziveti to ne znamo.

  7. Najveci tajkun na ovom svetu je ubedljivo jasno I glasno sramno.Je to stop Vucic otima jednoj porodici posle 32godine Stan od 25 kvadrata iz Krusevca. Dece mu dusa I’ma li on porodici,Jer je ta porodici sad na ulicu usred zime. Voleo bih da me neko kontaktira iz novinarstva da snime I vide iz prve ruke stvari su svud po hodniku.

  8. Mlacenje prazne slame. Svima je sve jasno. Niko nista ne preduzima. Dokle vise? Imate li vi gospodo neki plan kako se osloboditi ovog zla.? Ocigledno ne, jer bi u suprotnom odavno to i uradili. Ovo zlo ne moze da se pobedi posteno i na demokratski nacin, ovo odavno nije demokratska zemlja a ni drustvo. Sve je ogrezlo u korupciju najviseg novoa. Samo revolicija i 5. Oktobar imaju sansu da nesto promene.

  9. To ona sto dizala frku i branila radnike EPS koji imaju 100 000 platu a ne tade nista vec im posao rade trece drzavne firme koje za isti posao imaju 35 000 dinara? Od tada ste Marinika pali u ocima mnogih radnika koje niste ni pomenuli, kao da ne postoje a bez njih te elektrane ne bi radile. Pozdrav iz Kostolca.

  10. Ako javno iznosim nepravilnosti dali me to nominuje za novinara ili tako dobijam vizu da budem vladar u zemlji?

  11. Najveća greška petooktobaraca je ne diranje, u pravnom smislu, velikih lopuža i velikih švercera iz Slobine „patriotske“ ekipe.

  12. od svih ovih jadnih komentara podrzavam jedino Ljubisu, svaka cast covece!
    Nikad Srbija nije imala boljeg predsednika od Aleksandra Vucica, a sitne duse su uvek bile sitne ma ko da je bio na vladti pa ce takve i ostati!
    Zivela Srbija!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.