Tepić: Da li je Popović-Ivković prošla bezbednosnu proceduru pre ulaska u MUP?

Ostavite komentar


  1. Ako nekom nešto znači, mi se svi slažemo sa ovim zahtevima, ali ko nas pita…

  2. Opet ova izvrće istinu.
    Nije ga optužila već mu je dala kontra pitanje.
    Gospodin Jurić uopšte nije kompetentan za ono šta želi da bude, ima veliku želju ali nije kompetentan. Pobrkao je lončiće o direktnom i indirektnom krivcu za smrt njegove ćerke.
    POLICIJA RADI SVOJ POSAO TEK ONDA KAD RODITELJI NEODRADE SVOJ DEO POSLA…
    NAŽALOST.

      1. Svojevremeno je jedan ministar policije bio osudjivan za obijanje trafike,ako niste zaboravili!Toliko o „kompetenciji“u politickom zivotu Srbije od 2000-e pa do danas!

  3. Da li je Vucic prosao isto? Mislim , covek saradjuje sa NATO koji nas bombardovao i oteo KiM…

  4. Gospodjo Tepic,da je ovo normalna drzava policija bi se bavila kompletnim politickim establismentom,znaci i sa nosiocima vlasti i opozicije!!!Znaci svi ste vi isti,u pitanju su nijanse!!!!

    1. Ne razumem gosp. „MUP“ zašto gosp. Tepić svrstava u „svi ste vi isti“. Žena govori ono što većina smatra za istinu,bez pljuvanja i ružnih reči.

    2. Šta su to „nosioci opozicije“? Oni baš utiču na rad države, jel da, pa su onda „svi isti“? Baš se vidi da se razumete u stvari, druže MUP.

      1. Mozda ce vam biti jasnije dragi Miko kada se „probudite“ i shvatite da su svi oni ISTI!!!Znate posle 5 oktobra su govorili da ce svi iz SPS-a biti u zatvoru jer su uradili ovo ili ono!Kakd je neko u opoziciji obecava „kule i gradove“,borbu protiv kriminala,itd.itd.Kada dodje na vlast sve se zaboravi!Koji je polticar zbog svojih nedela otisao u zatvor posle smene vlasti od 2000-e pa do danas?NIJEDAN!Zato i kazem da su svi isti,i Tepicka sa njima,samo su u pitanju nijanse dragiMiko!Probudite se!

  5. Napravili ste bauk od ove cele price. Osudili ste Biljanu Popović najcrnje moguce. Smatram da nije sve bas tako kako gospodja Marinika Tepic navodi.
    Ovo nije razlog skidanja funkcije niti razlog da nekome preti da ce se policija baviti njome. Mi smo demokratska zemlja. Ne vidim cemu takva mrzovolja i pakost prema Biljani. Ima tu i zenske sujete, sve je jasno.

    1. Vlado brate… Ti bi motkom? Nemoj samo da zaboraviš da motka ima dva kraja.

      1. Ima dva kraja. Zato i stiže drugi kraj, pošto bahati otimači države nekažnjeno vitlaju prvim krajem već 8 godina.

        1. Ne 8, nego 32 godine vitlaju.
          Najveća greška je bila, da nije bilo lustracije posle 5 oktobra. Da je bila lustracija, sada bi 99% političara izdržalo tek polovinu kazne.

      2. Ivane brate, oba ce se tebi obiti po ledjima, budi siguran, brate

  6. Da sam ja vlast pohapsio bi skoro sve aktere politickog zivota od 1999 do danas. Niko ali skoro niko od vas politicara nije cist svi ste isti…

  7. Gospođo Tepić, kad već govorimo o bezbednosnim i inim proverama: kad budete u moći (a posle nekih od narednih izbora nadam se da ćete biti) proverite koliko je ljudi, primljenih poslednjih godina u RTS, prošlo adekvatne provere, koje su, prethodnih decenija, prolazili svi koji su bili zapošljavani u Javnom servisu. Videćete veliku razliku.

  8. Zalazenje u formalnosti poput ove nema nikakvog preteranog smisla.

  9. Supruga bivšeg Slobinog, SPS, ministra, koji državni novac u partijsku kasu trpaše i užasno se, bezobrazno, obogati, Baneta Ivkovića? Ma ko bi rekao?!

  10. Da mi je neko rekao da ću u nečemu da se 100% složim sa Marinikom Tepić, rekao bih mu da je lud. Poenta, kada je predlog dobar, treba ga podržati bez obzira čiji je. Biljanu u zatvor. Dr. Neša & C.O. baš imaju sreće sa ovim „velikim policajcima“. Prvo Hrkalovićka, a sada ova. Ko će mu biti sledeći državni sekretar? Žika Obretković, Kale Gospodar Vremena, Milan Tarot…? I’l naravno Dzej?

  11. Rasprava izmedju Biljane i Jurića, ne treba biti korištena u političke svrhe, jer nema nikakve veze sa politikom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.