Tepić: Dačić u pokušaju da me demantuje optužio Vučića da laže

Ostavite komentar


  1. Meni nije jasno zašto niko od medija ne piše da je nulta tačka davanja informacija Nikola Sandulović, sve što on postavi na Facebook Marinika skine i prenese. Ovo je 2019 god. lako je sve proveriti?!

    1. Pevač Dačić je zauzeo kofer resor, a ako malo pažljivije pročitate tekst shvatićete da trgovina oružjem ne datira od slininog oca. već od početka uzurpacija pojedinih visokih harambaša ove vlasti. Niti je AV oduvek bio aca srbin, niti Dačić spoljni momak bez znanja stranog jezika. A da je pevao, pevao je

      1. Kada je otkriveno da mu je kriminalac potpredsednik Srpske liste, Radoicic ,isto je kazao“Nikad coveka nisam ni cuo ni video“ Kad ono taj na svojoj jahti prima Pacolija a sad ga Vucic krije od istrage za ubistvo Olivera. Taj ne zna za Boga ne samo kad laže.

      1. Pa zato što nije važno šta Dačić radi. Njemu je i onako oprošteno sve što je u proteklih 30-ak godina uradio. Na žalost, u svakom mešanju karata na političkoj sceni oko izbora, on je poželjna udavača.

      2. Ovoj fali nešto…ali,šta?Mnogo liči na onu Šojićevu Tankosavu.Što reče Šojić,“Mandat može da se utopi i za 200 000 evradi“…

  2. Žena sa muškom logikom i hrabrošću. Svaka čast.
    Srbijom očigledno vlada mafija, e sad ko se od javnih ličnosti ne plaši to da kaže? Istina oslobadja ali je put do nje trnovit.

  3. Ma nije Dale baš pažljivo pratio sve što je Vučić tada rekao. Dale zna da MIP nije dobio nikakav dopis po pitanju trgovine oružjem. Ono što Dačić ne zna da se za takve poslovne akvizicije nikada ne šalju dopisi ili protesne note. Malo ko to zna. Ono što Dale najbolje zna to je pesma i opušteno druženje posle napornog rada i učenja stranih jezika.

  4. Čime se ova bavi u godini kad je odlučujuća borba za Kosovo i Metohiju i kad se naši susedi naoružavaju i Srbi su ugroženi od Vardara pa do Triglava, a naročito u Hrvatskoj, Federaciji BiH i Crnoj Gori. Najgori su ti domaći neprijatelji i izdajnici, uvek bili i ostali. Kad nemaš politiku i ekonomski program da osvojiš ni 2% na izborima, onda izmisliš ovako nešto.

    1. Hvala Vučići što ste nam dalji nezavisnosta. Srbi su najugroženiji od ove piramidalne sekte na vlasti, uključujući i botine koji ni ne čitaju članak nego samo lupetaju po receptu.
      Da nije bilo Sljobe, Vučka i Dačića, mi nikad ne bi imali Kosova.

    2. Da, da, baš „u godini kad je odlučujuća borba za Kosovo i Metohiju i kad se naši susedi naoružavaju“. Ma, znam to, nego podseti, da li možda još i gori Hilandar?
      Kako je tebi dobro…

  5. Bravo gospodjo Tepic , ne odustajte sada kao sto vase kolege rade. Zagrebu zagalame i onda se ucute kao da se nista nije dogodilo, sto uvodi ozbiljnu sumnju u njihovu ozbiljnost namera. Ne dajte sada gmazovima da dizu. Drzite ih neprestano pod cipelom, pocece da grizu jedan drugog i onako vec ne znaju ni sta pricaju ni sta lazu. Cestitam imate punu podrsku mene i svih mojih prijatelja i poznanika.

  6. Marinika po svaku cenu hoće da se oglasi, da bude u centru pažnje, nimalo kratka u izjavama….Slušali smo je dok je bila u službenica u AP Vojvodina, pričala je pričala je … i nikad kraja. Ni poente priče!

  7. Gube kompas i jedan i drugi, to su dva govn€t@, koja se batrgaju u susretu sa krajem fotelje. Toliko su zaglavili sa lažima da nemogu da isprate svoje izjave od sata do sata.

  8. Postovana, ako dajete politicku izjavu, kao sto je ova, onda su Vase sanse vrlo male. Jer je stranka ciji ste potpredsednik neopisivo mala. Sto znaci i da Vase ideje nisu politicki popularne, pa ni Vase izjave nemaju neku tezinu. Sa druge strane, ako je pomenuti problem stvaran, za nuega je nadlezan sud. U kom slucaju ste kao gtadjanin ove zemlje u pravu. Kako nastupate sa politicke pozicije, samim tim niste u pravu.

      1. Ko sme da garantuje da si „razuman Srbin“? Sa ovakvim razmisljanjem, pre bi se reklo da si bot-budala?

    1. A ti si taj koji suvereno presuđuje da li neko nastupa kao građanin ove zemlje ili sa političke pozicije, zar ne?
      Baš me oduševljava ta vaša botovska izvrnuta i izopačena „logika“!
      Znači, ako ti je stranka mala (čak i neopisivo(?) mala!), šta god da kažeš, to nema „neku težinu“ i samim tim ne možeš nikad biti u pravu. Ma, ajde?!! Hoćeš da kažeš da „neku težinu“ ima samo ono što kaže Vučić?
      Pa da, za jednog bota, to je sasvim logično. Ali šta ćemo mi ostali koji nismo Vučićevi botovi?!
      A ovo „ako je pomenuti problem stvaran, za njega je nadležan sud“ ti je stvarno biser! Koji sud? Onaj čijim sudijama je hirurški odstranjena kičma i kojima Vučić piše presude na Pinku? Ne, taj sud je sebe odavno izuzeo svake nadležnosti i postao samo nepotreban parazit! Nažalost, drugog suda nemamo…

  9. I sta mozemo da procitamo iz ovog dokumenta koji je krunski dokaz? Dajte neku bolju rezoluciju.

  10. Sramno poigravanje sa uspomenom na dvoje radnika ambasade. Koje nema nikakve veze sa trgovinom oruzjem kako predocava gospodja. Ambasador je sa porodicom i sluzbenicima isao van Libije. Izabrali su pogresan put. Da ne mislite da je vodao decu kao lik iz „Cadjavih dvocevki“ u trgovinu oruzjem sa kesom? Da strpa robu u gepek, u maniru americkih filmova? Ako je i od Marinike previse je. Sramota.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.