Tepić dala rok Agenciji za sprečavanje korupcije da od Grče traži spisak funkcionera koji tamo imaju imovinu

Ostavite komentar


  1. Poštovana Marinika još uvek čekamo spisak onih političara koji su pedofili i podvode maloletne devojčice. Rekla si da znaš ko su, ali nećeš da kažeš. Već godinama ta deca trpe seksualnu torturu jer ne govoriš ko su. Osim ako nisi izmislila, ali to ne liči na tebe, jel tako!? Ono, Morović i slične budalaštine, to nisi bila ti!?

  2. A zasto od 2012. Zasto se ne proveri imovina fu kcionera u Grckoj i pre 2012. Mada ne samo u Grckoj..Marinika mora biti otvorenija ako vec ispituje korupciju.

  3. E,,, neće to ovi dati ni za živu glavu a i Grci neće reagovati. Šteta, bilo bi lepo da se taj podatak iznese u javnost.

  4. Ко год није пријавио треба да докаже порекло било у којој држави!?

  5. Istraziti jos ko od politicara ima vise od jednog legalnog i ilegalnog primanja dohodka Jer svi vi imate vise primanja i zivite ko lordovi na ustrb sirotog naroda.

  6. A sta ce da uradi posle 15 dana? Smesna je kao i cela opozicija, impotentni ljudi koji se igraju politicara i zajedno saVucicem vuku zemlju u sve dublje blato.

  7. И од министарства за спорт, извештај да ли спорт „шоре“ иду на оимпијаду у Париз!? Ако не иду, онда извештај за шта су потрошили новац који си им ти дала на муфте!? Ако и тога нема, онда тебе одмах ухапсити да неби поновила исто дело!!!

  8. Marinika Tepic je nasa Margaret Tacer ali nasa anestezirana javnost je pod jakim dozama. A posle ce biti mnogo bolno.

  9. Има много станова и по Београду и целој Србији које су политичари ‘стекли’ док су били на положајима. Од по неколико стотина хиљада евра до преко милион.
    Огромне су размере корупције.

  10. Traziti da se u Signapuru obelodane racuni kod banaka grafana Srbije isto i od Kineza…

  11. Sve koji su pokrali državu u Kini bi uza zid stavili i zna se.Samo što ovde ne bi imali dosta municije koliko su krali od devedesetih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.