Tepić i Todorić podneli krivične prijave protiv članova Kriznog štaba

Ostavite komentar


  1. Kako ih nije sramota da napadaju ljude koji su svoj zivot posvetili spasavanju nasih?

    1. Ovo bi i jedan ispod prosečan bot mogao da shvati. Za zamenu teza ti treba malo više pameti i razmišljanja što ti očito ne ide od ruke. U svakom slučaju si za danas zaradio sendvič.

    2. Koga sramota, BozoB?
      Ko je „svoje zivote posvetio spasavanju nasih“ drzanjem laznih konferencija za stampu, BozoB?
      Spasavaju zivote zdravstveni radnici na prvoj liniji, BozoB, a ovi samo spoticu!

    1. S obzirom da je bila u svim opozicionim strankama, to rešenje se nameće samo po sebi!

    2. Svidja se i meni, za 8 godina je promenila 5 stranaka, svi podaci su na Istinomeru.

  2. Mariniku pazljivo pratim i svidja mi se njena aktivnost. Pa ipak da ja komentarisem kontrapitanjem: ima li zemlje na svetu koja je spremna docekala koronu? I kako se to meri? Tako sto imate sto umrlih manje? Tako sto imate 700 zarazenih manje, od koga manje? Koja brojka je referentna kao normativ? Nije vam ovo trebalo?

    1. Ima.
      Vijetnam. Graniči se sa Kinom, ima 95 miliona stanovnika, prvi slučaj korone je imao krajem januara, i do danas, posle 5 meseci, ima ukupno 355 zaraženih i NIJEDNOG umrlog. Može se samo kad se hoće.
      Kod nas se neće.

      1. Prva mera vijetnamaca je bila totalna zabrana ulaska u zemlju kinezima i gotovo orkestrirani bojkot njihove robe metalnih i plastičnih materijala. Takve mere su trajale 3 meseca a i sada imaju restriktivne mere prema kinezima…a oni ih poznaju u dušu što bi se reklo.

  3. Bravo ! To je put da se uvede red. Marinika za predsedničkog kandidata odmah ! Umesto što kukaju, opozicioni lideri treba da se ugledaju na ovu hrabru ženu. Insistirati da institucije rade svoj posao i na poštovanju prava. Tada je malo važno ko je na vlasti. Ovo je pravi put.

  4. Mislim da je sulude napdati ljude iz kriznog staba,koji su sebe stavili na rapsolaganju kada je bilo najteze.Zbog njih smo sacuvali zivote,a sada im ova ovako vraca.

    1. Ova ženà nije merodavna da tuži kritni štab nije ni do kolena tim doktorim ni po znanju ni po kulturi .I šta ona nudi nama samo zna da napada sve ljude pametnije od nje i to je to jel to njen program ?

  5. Mogli bi malo da povedete računa o pravopisu prilikom objavljivanja tekstova ili vesti u online izdanju novina. Sve su učestAlije greške koje se maltene svaki dan ponavljaju. Ne znam ko vam to radi ali je vreme da promenite lektora, ako tako neko uopšte postoji.

  6. Drage moje,ajte radite nesto korisno za ovo drustvo,pa se pohvalite.Recimo vas dve ,i moze novinarka Zake (Zaklina Tatalovic)i sve one sto pljuju po drugima, da volontirate u Tutinu i pokazete kako treba da se radi.Steta da tako sveznajuce i neshvacene,se povlacite po novinskim clancima,koje uzgred receno sem naslova i ne citam.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.