Tepić: Iz Kruševca krenule krvave košuje, sudskog epiloga još nema

Ostavite komentar


  1. Dobro je da nas je podsetila. Od Krusevca su krenule lazi i izmisljene afere i traju neprekidno da danas. Svakoga dana plasiraju novu i gnusniju, ne bi li potpuno zagadili javni i politicki zivot Srbije i njenih gradjana.

  2. Ne košulje, već košulja, i ta kampanja koja je pokrenuta u decembru 2018.godine, i trebalo da dovede do promene vlasti, pokazala se neuspešnom.

  3. Većina afera koje lansira opozicija, i nema sudski epilog, jer i nema nameru da bude otkrivena istina, i zadovoljena pravda, već da se to iskoristi u dnevno političke svrhe.

  4. Slazem se da se nasilje mora suzbiti ali sam za smirivanje tenzija i da se medjusobno pomazemo i druzimo, to nam je potrebno iznad svega

    1. Bolesna ženo….idi svom tajkunu, vodiće te na besplatan burek kod šiptara….na konsultacije male

  5. Tepićka priča o strahovladi? Pa čekaj ona je pretila životom svojim saradnicima jer je nisu slušali, ne znam o kojoj strahovladi priča, kad je ona bila strah i trepet ucenjivanja u žutoj bandi.

  6. Sudski proces je u toku, a i drugi slicni procesi o kojima Marinika ne govori, i oni traju isto toliko.

  7. dr- u pravu ste. Jos nesto, opozicijom se ne moze zvati stranka koja nije izasla na izbore. Koliko clanova, odbora imaju takve grupe gradjana. Vidimo uvek cetiri pet istih, potrosenih, lica.

  8. Sudstvo nam je propalo. Nije to vezano samo za politicke licnosti. Daleko od toga. I obicnoj boraniji kad krene da se sudi, ono sto bi se negde zavrsilo za tri rocista kod nas traje godinama. Ljudi u sudstvu su zatrpani neresenim predmetima. Pricam iz iskustva.

  9. Mislim da Tepićka ima previše putera na glavi, i previše nedokazanih optužbi na račun vlasti pa je običnom građaninu sve teže da poveruje u njene priče.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.