Tepić: Iz radikalske kože se ne može 1Marinika Tepić Foto: Fonet/Zoran Mrđa

Iz radikalske kože se ne može. Huškač bio, huškač ostao, tako samostalna poslanica Marinika Tepić komentariše najnovije optužbe vlasti na račun opozicije da su izdajnici i u „paktu protiv Srbije“.

To je kad se ne može iz radikalske kože. Huškač bio i ostao. Kao i glavni generator mržnje i verbalnog nasilja, Maja Gojković, nepravedno zaboravljena ministarka crveno-crne koalicije 90-ih. Juče u raspravi sam ih podsetila da ima i nas koji ne patimo od amnezije i da ih pamtimo dok su zavijali u crno ovu zemlju i ceo region i da im ta namera i ovog puta neće proći – rekla je Tepić za Danas.

Kako su zvaničnici zemalja u okruženju demantovali da se ujedinjuju u pakt protiv Srbije, koji navodno pravi Kosovo, vladajuća većina u Beogradu „neprijatelja“ je potražila traži među opozicijom. Ovog puta sa spoljnjeg terena na unutrašnji lopticu je prebacio šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović.

On je u ponedeljak optužio opozicione poslanike da su u „paktu protiv Srbije“ i da opstrukcijom u parlamentu hoće da izazovu haos, jer na izborima ne mogu da pobede Aleksandra Vučića.

„Stvar je jasna. U pitanju je pakt protiv Srbije. To smo videli sve 5. oktobra 2000. kako izgleda kada od jednog čoveka napravite crnog đavola, pa preuzmete vlast, a onda sve pokradete… Vučić vas je 2012. zaustavio u krađi, pa biste sve ponovo iz početka“, rekao je Martinović. Prema njegovim rečima, svako ko danas tvrdi da Aleksandar Vučić stoji iza ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića je na strani kosovskih lidera Ramuša Haradinaja, Hašima Tačija, Envera Hodže i ostalih. Martinović je rekao da Haradinaja, Hodžu, Vuka Jeremića i Dragana Đilasa povezuje to što se bore protiv Vučića i države Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari