Tepić najavila krivične prijave zbog prodaje Novosti

Ostavite komentar


  1. E moja Marenika,dzaba je gluvom saputati i slepom pokazivati.Koliko je publiciteta samo Stefanovicev fakultet i doktorat,i NISTA. Pancicev Vrh je tipican SNSov odgovor na zahtev naroda za postovanje zakona. Nista se ne desava a pred nasim ocima se krsi i Ustav i zakoni.Evropa ceka da ispuni obecanje a On to odlaze jer zna da kad im vise nije potreban, dani pretsednikovanja su mu odbrojani.

  2. Nije vučić samo uništitelj fržave i narida, in je grobar medija u Srbiji!
    I za ovu „prodaju“, i za otimanje imovine Novosti pre nego što je oteo akcije Beku, dao Novosti štampariji Borba i NIP Borba koja ne postoji, vučić će morati da odgovara.
    U nastavku ove priče o pljčki, pokoravanju i gašenju nekada najtiražnijeg i najuticajnijeg dnevnog lista u Srbiji, redakcija Nivosti biće iseljena iz zgrade na Trgu Nikole Pašića, štamparija takođe, vesić će da „renovira“ trg perući oare i za proviziju, a u toj zgradi koju su prema Kosovskoj) od oko 20.000 m2 izgradile Večernje novosti u delu od 7.000 do 10.000 m2, vučićev brat će da otvori hotel ili da je proda nekome za hotel.
    Živi bili pa videli.
    Kao što ćemo videti da će i vučić i njegov brat i njihova kriminalna bulumenta krivično da odgovaraju i za ovo i za Bgd. na vodi i za sve svoje mahinacije kojima su opljačkali državu i narod!

  3. Gospodjo,ovaj put niste obavešteni.Taj lik i njegova firma Coka su već kupili najveću maloprodajnu firmu u podunavskom regionu,TP Dunav.Firmu koja je imala monopol u prodaji prehrane,sa stovarištima gradjevinskog materijala,farbarama,gvoždjarama,prodavnicama nameštaja…Firmu sa objektima u centru svakog sela i dvadesetak objekata u strogom centru Smedereva.Firma,TP Dunav,je odmah ugašena,radnici ostali bez posla,a objekti su iznajmljeni Rodi.Tada je bio vodeći socijalista,sa ulogom od 100 dinara i niste ga sponjilali do sada,kada se uznapredio i kupio Novosti.Možete videti i plodno zemljište u selima pored Smedereva,u njegovom vlasništvu,koja su prekrivena šljakom iz železare,uz debelu nadoknadu.I ON traje od devedesetih,zašto sada frka?

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.