Tepić: Nikola Jovanović neće biti član naše stranke ako se ja budem pitala

Ostavite komentar


  1. Tako je Marinika. Vasa procena Nikole Jovanovica je potpuno ispravna i ne bi ga trebalo primiti u SSP. Covek koji tako blati svoje dojucerasnje saradnike ne zasluzuje mesto u bilo kojoj casnoj stranci.

      1. sta nam vi, gradjanine Brano, zapravo hocete reci? kraj najbolje volje da proniknemo u vasu rec i misao, ne polazi nam to za rukom: smatrate da gradjanin Bubuleja gresi, promasuje i sramoti se [jer se slaze sa gradjankom Marinikom]? Ili da pogresno razmislja o gradjaninu Jovanovicu koji se iznebuha ukazao i postao nesnosan? Toliko ne volite Mariniku da onoga ko se saglasi sa njom proglasavate blesavim? Ako ste bot, ovo vam nece uci u radni ucinak, jer je nejasno, neobrazlozeno i proizvoljno

      1. Gospodja prica istinu i ne laze za razliku id Vucica I Brnabicke Vesica i plagijatora Malog.

      2. Gradjanine Miko, sta li Vam znaci ‘blatiti Srbiju’? Jeste li to ikad definisali, zamislili, videli vlastitim ocima, razumeli?! Nijedna drzava ne moze ni da se pozlati, niti da se namaze blatom, toliko biste morali znati. Izraz ‘doticna gospodja’ i stavljanje imenice pod navodnike predstavlja vas kao osobu neukorenjenu u jeziku na kojem pise, a jos pisete toboznji komentar: Vasa ironija ovaplocena u znacima navoda najnizi je oblik ironije, a Vi, Miko, jedva da ste i na taj pra-nivo nekako uspentrali

  2. Da se nešto pitam, Mariniku bih birao za predsednika. Ako ne Srbije, onda bar neke nove stranke. Ko laže da lepota i pamet ne idu zajedno?

    1. Ako je lagala kao gradjanin za Morović i drogu kako bi tek lagala da je predsednik…Fuj!!! Ko veruje Mariniki taj veruje da je Nato 1999 bacao bombone!

      1. Kada bi nabrojali sve Vučićeve laži za ovih 8-9 godina ne bi bio dovoljan specijalan broj ovog lista. A sada je jedna netačna tvrdnja(možda) ove gospodje problem? Smešno.

    2. Auh… Ako je tebi ova lepa, znači da si zagoreo kao kaubojsko čonče za kafu.

  3. U pravu ste, sve. Ali, da li se neko pita kako je ovo sve snimljeno. Ko je ovo snimio, za koje potrebe?

    1. Snimio je najniži provokator partijske službe za potrebe partijskih tabloida u cilju blaćenja političkih protivnika. Blato kao i sagovornik provokatora.

  4. A i ti Tepićka,nedavno si potpisala skupštinsku deklaraciju sa Čedom Jovanovic da Srbija treba da prizna genocid,a sada se zalažeš za Srbiju.Imaš li ti i malo obraza i časti

  5. Nije mi jasno zašto tolika povika na Jovanovića? Što je rekao da je Jeremić „polubošnjak“? Ne vidim šta je tu uvredljivo i „politički nekorektno“? Pa ni sam Jeremić nije nikada krio svoje poreklo, naprotiv ako se neko seća, kada je država Izrael uručivala Orden pravednika (mislim da se tako zove) familiji Pozderac, isti je baš isticao kako je ponosan na svoje poreklo i familiju po majčinoj strani. Pozderce. A Pozderci su „bošnjaci“, zar ne? To je što je i ne može „po potrebi“ da bira poreklo, odnosno može, ali to ne znači da ako hoće da bude npr. eskim to zaista i jeste. Ovo me asocira na ono “ nije sramota što sam ja nešto uradio, nego tebe treba da bude sramota što si to video“.

    1. Uopste je kontraproduktivno vaditi poreklo koje kao nije cisto srpsko – arijevsk! Ako cemo tako onda skoro niko u Vladi pa ni predsednik SNS-a nije Srbijanac. Vucic potice iz Hrvatske, Brnabiceva je na pola Hrvatica, Mihajlovicka je iz Tuzle rodom, dakle nije Srbijanka i tako u nedogled. To nije civilizovano da merimo krvna zrnca ljudima i bas je nazadnjacki odnosno primitivno! U danasnje vreme globalizacije potpuno bespredmetno!

  6. Ko do sada nije zaključio da je Nikola Jovanović jedno uplašeno lice, podmuklo, nedozrelo, a željno da se dokaže a nema čime i kako, takav ne bi trebalo da se i on bavi politikom. Jeremić se nadao da će se baviti inostarnim poslovima te mu nije smetalo takvo izgubljeno čoveče kao što je Jovanović, zato je grubo kažnjen. Ili je Jeremić možda video da ima takvih puno koji bi da žive od tuđeg rada baveći se politikom.
    Inače, šta bi Jovanović tražio u stranci gde je Zvezda vodilja neumorna, lepa i mudra Tigrica kakva je Marinika Tepić?!

  7. TAJ MALI ČOVEK,NEĆE TRAŽITI TVOJU POMOĆ,SIGURNO!! JER STE SVI VI SAMO INTERESNI LJUDI.“MALI“ČOVEK VAM JE POTREBAN DA STIGNETE DO CILJA,A ONDA…..SVI GA ZABORAVITE

  8. Vas vidimo kao budućeg prdsednika. Zato se potrudite da Vas pitaju i ispoštuju Vaše mišljenje!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.