Tepić o sastanku Brnabić sa predstavnicima FPO: Sa strankom nacističkog oficira jačate odnose? 1foto FoNet/Vlada Srbije Slobodan Miljević / Nova stranka

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić sastala se početkom septembra sa predstavnicima Slobodarske partije Austrije (FPO), na šta je Marinika Tepić iz Stranke slobode i pravde reagovala i napisala na društvenoj mreži Iks – „sa ovom strankom nacističkog oficira jačate odnose?“

Predsednica Skupštine Ana Brnabić sastala se sa predstavnicima Slobodarske partije Austrije, predvođenom šefom delegacije te partije u Evropskom parlamentu Haraldom Vilimskim, sa kojima je razgovarala o jačanju parlamentarne diplomatije.

Kako piše N1, Brnabić je tada gostima iz Austrije poželela dobrodošlicu u Srbiju i istakla da je jedan od njenih prioriteta jačanje parlamentarne diplomatije, te da se nada bližoj saradnji u narednom periodu, saopštila je Narodna skupština.

Na taj sastanak reagovala je Marinika Tepić.

&nbsp

;

„Jeste vi pri sebi Ana Brnabić. Sa ovom strankom nacističkog oficira jačate odnose? Čiji mladi kopiraju naci-propagandu? Koje se kloni sav civilizovani svet? Jel to preporuka Ivice Tončeva? Za „bečka posla“ pred izbore? Pošto mu je ovaj mladi desno zet? A tepaju mu „mali Hitler“, napisala je Tepić.

Delegacija FPO izrazila je želju za produbljivanjem saradnje sa Srbijom i očekivanja da će u budućnosti dodatno osnažiti prijateljske odnose sa našom zemljom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari