Tepić: Objaviti imena nečasnih sudija i policajaca, krivično da odgovaraju

Ostavite komentar


  1. Marinika Cobanu-Tepic moja Banacanka, Vojvodjanka koja se tako zustro borila za nasu AP Vojvodinu i gradjane i gradjanke Vojvodine je postala Srbijanka koja saradjuje sa Cetnicima, Ljoticevcima i onima koji bi istu Vojvodinu ukidali. Postovana Marinika, sta vam je to trebalo. Jeremic, Djilas nikada vise nece odlucivati o nicemu. Uzalud se mucite!

    1. Ako si ti u pravu, onda mi zivimo u zalosnoj zemlji. Radulovic je dokazao da zapisnici sa izbora i dzakovi sa glasackim listicima nemaju veze jedno s drugim, a to tebe uopste ne muci. Tebe muce Marinika, Djilas i Jeremic. Jadan si ti lik, bez obzira koliko te za nerad placaju u tom JP.

  2. Sramni su napadi na one koji brane Srbiju od onih koji zele da je pale i ruse.

  3. Zasto ne objavite da je student etf-a Igor Sljapic ponovo uhapsen na osnovu laznog iskaza policajca, dan nakon sto mu je apelacioni ukinuo pritvor???

    1. Izmislili ste da se policija neodgovorno ponasa. Zasto Tepicka ne objasni povredu preko 130 policajaca i zasto javno ne kaze ko je sve ucestvovao u napadima. Zasto opozicija bezi od osude demonstracija koji su bili u jeku epidemije i za vreme zabrane okupljanja.

      1. A ko je naapadao policiju? Znas ti dobro ali ne smes da napises ono sto mislis. Evo, ja cu umesto tebe: AV kerberi, u vidu huligana, nabildovanih „navijaca“, ekstremne desnice. Ko ih huska i placa? AV. Mirni gradjani, demonstriraju protiv tiranije AV-a. Njih su oterali Vucicevi kerberi.

  4. Gospođo Marinika, nečasni su svi oni koji su tu policiju tukli, gađali kamenicama, dok je policija stajala mirno i trpela sve to. Nečasni su svi oni koji nimalo obzira nemaju prema našim zdravstvenim radnicima koji su već mesecima izloženi teškom radu bez predaha i koji gledaju kako nesavesni protestanti dolivaju ulje na vatru.

  5. Svako treba da odgovara za svoje postupke.Zakon je za sve isti.Nema izuzetaka

  6. nema tolikog papira da se objave imena svih necasnih sudijai policajaca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.