Tepić odgovorila Bujoševiću: Pozovite me na RTS da razgovaramo

Ostavite komentar


  1. Hajde da idemo redom.
    Prvo je potrebmo krenuti od tvog pajtosa Djilasa pa preko RTS-a do svih pojedinaca trenutne i prethodnih vlasti.

    1. Pa krenite Saša, ili ćete pak sedeti u fotelji i čekati da pravdu donese neko deveti. Ovde je reč o pijunu koji rasipa drzavne pare na širenje partijske propagande a pod upravom je vlasti. Iste vlasti koja treba da procesuira „pajtosa“ ali očigledno usled nedostatka dokaza to ne može da učini, pa je jedino što mogu da ga prozivaju za nedokazane afere i pronevere. Prozivati garnituru koja je pre već 9 godina van svih pozicija je pomalo nenormalno jer su oni deo prošlosti. Izborom nove garniture politčara očekivali smo pogled u budućnost i uspeh a ne osvrt na poražene političa i njihove nedokazane afere. Poenta je sredjivati sadasnje neprilike i okolnosti koje su bas uzele maha

    2. Iako nemas pojma o cemu pricas, kao papagaj ponavljas ono sto ti u stranci SNS govore da ponavljas: Djilas, Djilas, Djilas….

    3. Zašto Saša? Valjda o tome ima ko da vodi računa sve ove godine i „pajtosu“ dokaže sudski sve te mahinacije kojima ga iz sns časte? Gospodja Tepić neka pak „istera“ njeno u posebnom aranžmanu. Kakva je nama uteha od toga što je prvo bio „jedan lopov“ pa tek onda ovaj drugi? Sve lopove bez razlike u aps!

    4. Ko vas je sprečavao sve ove godine da dostavite dokaze za sve one koje optužujete po medijima. Zar Najbolji student prava u istoriji BU ne zna kako se to radi.?! Podneo bi neko tužbu, ali se plaši da nema osnova za to.

    1. Људи моји,кад нека будала помене изборе на које је изашло мање од половине гласача,и убедљиву победу банде од 60% а то је око четвртине од укупног броја,е онда стварно сваки нормалан човек мора да реагује.Па рецимо да од тих 25-26% више од половине уцењених,заплашених,поткупљених,што значи да из убеђења (Пинк,Хепи,Б92,Прва,РТС,Информер,итд.) је гласало око 10% и са том већином Вучић ради шта хоће по Србији,а његови бандити су господари живота и смрти.

  2. Mariniki Tepić ne može se naći dlaka u oku. I tu je problem za sve one jadne relativizatore koji se potpisuju nadimcima, mašu izanđalim parolama „svi su oni isti“. E pa nisu isti, jer Đilas nikoga nije bacao u kreč. Ne pored ovakve opozicije, već pored ovakvog naroda, zapuštenog i izluđenog, vladaće najgori još decenijama.

    1. Nadam se da je ovo napisao pisac Dragan Velikić, a ne opet neko ko se krije iza tuđeg plota, i prilično neinventivnih pseudonima. Ako ne smemo svojim imenom, jer drugo nemamo, a gore nećemo naći, da potpišemo ni komentar, pa šta onda možemo. Ergo, naravo da nisu svi isti, i da mi je dosta onih banalnih gluposti, proglašenih za „mudrosti“, kao recimo „neće grom u koprive“, te „sjaši Kurta da uzjaši Murta“ i slične budalaštine, izgori za kukavičluk, podaništvo, bedu svagdašnju i moralnu. Ergo, Marinika zaista nema dlake u oku, jer je bistrovida, a nema ni onu „dlaku na jeziku“, jer nije deo krda, a ima, vala šta i da kaže, onome ko ume i želi da sluša.

  3. A zašto bi Vas iko pozvao? Da ne zvuči grubo, ali Vi ne predstavljate nikoga, jer je stranka čiji ste deo, bojkotovala izbore. Trebalo da je da razmišljate o posledicama izlaska iz parlamenta. Uz svo dužno poštovanje prema Vašem ranijem političkom delovanju, ovi performansi koje izvodite i izjave koje dajete su neozbiljne.

      1. Ja, gospodine, ne predstavljam nikog (osim samog sebe), pa shodno tomo i ne tražim da gostujem na Javnom servisu.

    1. Pazi sad ovog Bizmarka , za koga je 50% populacije- niko , a izlaznost na izbore , poslednji podatak koji je saopstila RIK…Verovatno si ponosan radom Parlamenta , Vlade i uspesima Vasingtonske grupe…??

    2. Ajde da se ne pravimo glupi. Predstavlja ona najjacu opozicionu stranku u zemlji. Da li su izasli ili ne naizbore nema veze sa tim. To je svakom jasno.

      1. Opet, zavisi šta smatrate pod opozicijom. A to da li su izašli na izbore i te kako ima veze, jer se time pokazuje i dokazuje jačina jedne stranke. Svesno su odustali od parlamenta i time svima onima koji su protiv vlasti onemogućili da imaju svoje tribune. Dakle, sad samo mogu da zastupaju interese svoje stranke, jer ničije druge nisu ni hteli. K’o što kaže ona reklama, nije svejedno.

  4. A šta je to toliko loše kod Vučica, osim što satanizacije i proganja bivše lopove, odnosno šta je to bilo mnogo dobro i savršeno za vreme dosovske kombinacije,osim punjenja njihovih džepića rasprodajom Srpske imovine i isto tako uvođenjem stranih robovlasnika u privredu!!!Mislite da ovoj siromašnoj zemlji može biti mnogo bolje, ma bilo ko bio na vlasti posle ovih!!!!

  5. Bravo g,djo Tepic,
    udri sve kirumpirane VOLOVE mudju ROGOVE. Sve po redu, bez iuuzetka. Ako treba PLATIVCEMO DA VAS CUVAJU.

  6. Evo je opet ova, Gebelsovka, koka Marinnika. Ona bi malo na RTS, da se promovise. E, pa neces moci, teto.

  7. Da te pozovu, pa da pričaš gluposti, kao uvek što pričaš, jer ništa pametno od tebe nismo čuli!!!.

    1. Pa kad možemo da slušamo kretena predsednika po ceo dan na svim televizijama, možemo i nju ponekad, šta misliš?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.