Tepić: Podržavam osnivanje SZS

Nakon razlaza sa Novom strankom poslanica gost na skupovima opozicionog bloka

Ostavite komentar


  1. Uopste mi nije vazno misljenje nekog ko mnogo godina pokusava da se bavi politikom,a nije ostavio nikakav trag u srpskoj politici!Savez ovakvih opozicionih partija je za kritikovanje i za ovakav rad ne zasluzuje podrsku!

    1. Možda i nisu ostavili neki trag, ali tragovi ovi što ih podržavate smrde do neizdržljivosti

    2. Djilas je jedini sto vaaaalja…(u pravom smislu reči)…Zato mu treba pomoći da se opet domogne vlasti…fali mu jos koji milion…

  2. Sve je to smehoteka…u Srbiji ne postoji opozicija i tj. totalno je razbijena a i šta može opozicija da ponudi građanima Srbije. Nije bitno da li volite ne volite, mrzite, obožavate SNS ,ali sve je na njihovoj strani, investicije, ulaganja, neverovatno uspešna spoljna politika…opozicija je ugašena

    1. Nick koji koristiš govori dovoljno o tvojoj ličnosti
      Ako misliš da je Srbija Severna Koreja i tebi se svudi takvo uređenje onda NIŠTA ….uzivaj stole vole

  3. Zanimljiv je ovaj savez samo da se to ne pretvori u novi DOS. I tu su se skupljali sto bi nas narod rekao sa koca i konopca . Ujedinjeni oko jedne ideje skidanje Slobodana Milosevica . Na kraju skinuse nas do gole koze . Okreni obrni uvek pukne po narodu . To sto ce oni da skinu Vucica nije nikakav problem . Sta je plan sta ce da urade . Niko se ne bavi narodom svi nesto strancare .Sta ce to da urade da narod zivi bolje . Nikog od nas ne zanima ni Kosovo ni EU ni kamioni ni avioni . Aman ljudi hocemo samo jedno da radimo i da od tog rada mozemo pristojno da zivimo.

  4. Ovakvim radom i potezima savez pokazuje svoju nemoc.U plan pokusavaju da izbiju politicki nebitni ljudi,koji nista nisu postigli od kako se bave politikom..Ova trazi partiju preko koje bi mogla da obezbedi poziciju an listi,i u slucaju prolaska cenzusa da zadrzi status poslanika.Dobra je poslanicka plata,a njene reci nemaju teziniu jer uopste je neprimetna.Do ovog trenutka nisam ni cuo za nju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.