Tepić: Policijska službenica iz Valjeva je heroj, reagovala u javnom interesu

Ostavite komentar


  1. Svaka čast. Želim joj zdravlje i snage da prebrodi ovaj užas. Ovaj slučaj treba da bude opštepoznat da zaštitimo heroinu. Držimo
    joj palčeve.

  2. budite bar malo realni, zamislite da vi napravite neki prekrsaj i da policajci dele to ostalim licima….

  3. zasto je marinika objavila zapisnik policijski? mogla je samo sa pusti informaciju o tome. to je na kraju benigna stvar uz milijardu drugih problema. napravila je bez potrebe problem zeni.

  4. Šuplja država, podatci o gradjanima se dele po principu ko da više.

  5. A da svi zajedno malo razmislimo o Heroizmu Julijana Asanza i Edvarda Snoudena, demokraciji, slobodi uopste i slobodi govora…

  6. Kako lepa zena, ova Marinika!
    Tako je iskrena, pravdiljubiva, kulturna, obzirna- lepo je obecala policajki, koja ju je zamolila da podatak ne obelodanjuje, da ga nece zloupotrebiti!
    Ali, zelja za istinom i pravdoljublje ipak na kraju pobedilo!
    Aki, policajka ne treba da se brine- Marinika ce sigurno uraditi sve sto je u njenoj moci da istu zastiti!
    Bice to spor, ali mukotrpan proces…za to vreme, policajka se moze i politicki angazovati i na taj nacin dati svoj doprinos za dobrobit svoje drzave!

  7. Годпођо Мариника,па Ви сте херој из Моровића!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.