Tepić poziva na vanredne izbore na kojima bi se građani izjasnili o rudarenju litijuma

  1. Е, нешто паметно и конструктивно и од Маринике. Ал да се то и деси, ванредни избори, шта вреди кад ће опозиција опет наћи нове ванредне разлоге да се још више разједини.

  2. Nisam za ovu vlast, ali vi u opoziciiji prvo treba da konsolidujete redove, pa tek onda da krenete da razmišljate o novim izborima. Ako bi izašli sada na glasanje o rudnicima litijuma po Srbiji, izgubili bi ste. To je svakome jasno, samo mi nije jasno kako vama nije?

  3. Gospođi Mariniki treba prvo neko da objasni šta su izbori a šta referendum .Šokira kako su iz SSP uopšte dozvolili ovakvu reakciju a ima deset boljih argumenata .

  4. Ako se treba izjasniti o nekom problemu onda se to zove referendum a ne izbori. Pa necemo valjda biti u stalnim izborima dok ti i tebi slicni ne dobiju vlast.?

  5. Opet izbori? Opet da izgubi opozicija? Dosta je bilo poraza, kada budu sposobni da pobede neka traže izbore.
    Marinika je zaboravila, građani su dali poverenje radikaljerosima. To podrazumeva i odlučivanje u vezi sa litijumom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.