Tepić (SSP): Ana Brnabić nije kompetentna za predsednicu Parlamenta

Ostavite komentar


  1. Poslovna administratorka po univerzitetu trogodisnjem koji je zavrsila Ana Brnabic nije bila kompetentna niti za ovu niti za prethodnu funkciju.Mogla je da vodi zapisnik u Skupstini a nikako da je vodi.Nasle su vrece Jovanov,Natasa Jovanovic,Atlagic,Loncar i jos mnogi jer mi treba vremena i prostora da ih nabrojim i neki skupljeni sa ulice zakrpu u vidu ove administratorke.Ne treba da iznenadi jer se sve to desava u neuredjenoj pravnoj drzavi kakvom ju je napravila SNS na celu sa Aleksandrom Vucicem.

  2. Vekovima je tako…i svi to dobro znamo….pa srpske velmoze bili su gori no turski vladari prema svom narodu…Živimo u svojim mitovima I legendama…u iracionalnom svetu…kolektivnih zabluda…sa verom u boga ,i da je pravda na našoj strani…U prvom svetskom ratu Srbija angažuje 60 % sposobnog stanovništva…milionske žrtve u ratovima…za bolje sutra…puno grobova….zato ima više Srba po svetu no u Srbiji…

  3. Da li će Srbija da se dozove pameti….i prestane da glumi zrtvu…i pobedi sebe…

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.