(VIDEO) Šta je Marinika Tepić (SSP) rekla o Radomiru Lazoviću i Savi Manojloviću?

Ostavite komentar


  1. Kad im nije kriv SNS i Vucic onda su im krivi drugi opzicionari… Koji je program SNP za Beograd, Srbiju, sta SSP misle o potencijalno novoj bosnjackoj tuzbo protiv Srbije za genocid. Sta misle o nemackim zahtevu o formalno i zvanicnom priznanju Kosova kao uslov clanstva Srbije u EU….

  2. Ja moram da priznam da nesto nemam osecaj da su ljudi spremni opet za bojkot. S kim god da sam pricao izlazi na izbore. Ne kazem da je uzorak veliki, ali gradjani su umorni bojkota i laznih obecanja. Imali smo bojkot 2020. bukvalno smo sve samo jos gore dobili sada.

    Simptomaticno je pojavljivanje Tepicke i Jovanovica na naslovnicama svih izdanja UM bas u ovom momentu. Ne znam zasto vam odgovara da ovolikom silom radite protiv izlaska na izbore, nije mi jasno sta su vam motivi ALI – ne zele ni gradjani ni vasi citaoci bojkot. Nije fer prema nama ovo sta radite!

  3. Cela moja porodica,komsije,prijatelji rodjaci,skroro 90 % njih izlazi na izbore.
    Sa kim god da sam popricao u vezi izlaska na izbore niko,ali bas niko nije ni pomenuo bojlot.Svi izlaze na izbore .
    Ne bavim se politikom,nisam clan ni jedne stranke,ali imam puno poznanika,prijatelja u gradu u kom sam rodjen.
    Postoji jedna ogromna zelja za promenom.
    Uostalom,videcemo za koji dan.
    Veliki pozdrav iz Nisa….

  4. ako svi izlaze na izbore onda opozicija pobeđuje 100%. Onda zašto ZLF više pljuje Đilasa i Jovanovića nego Vučića ? i naravno ko podnosi ostavke ako ne pobede u BG ?

Ostavite komentar


Politika

Dragan Milić

Niška opozicija u sredu donosi konačnu odluku o daljim koracima

Nakon što je Viši sud u Nišu doneo odluku da odbije žalbe opozicije, završena je pravna borba za izborne rezultate koju su vodili. Odluka je doneta u petak, a iz opozicije su nam saopštili da se do srede neće izjašnjavati po ovom pitanju, kada će održati konferenciju za medije s početkom od 12 časova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.