„Uprava Telekoma nas laže o dobrom poslovanju“

Potpredsednica SSP Marinika Tepić zatražila osnivanje nezavisne komisije za nadzor nad poslovanjem državne telekomunikacione kompanije

Ostavite komentar


  1. Dirate osinje gnezdo u kome su raznorazni privatni interesi.Čuvajte se, veliki novac je u pitanju.

    1. Vasko Vasović je takođe ukazao na malverzacije rukovodstva RTSa, teške skoro sto miliona evra za 5 godina i to baš na osnovu javnog izveštaja Državne revizorske institucije. Prozvao je Bujoševića i saradnike i za petljanje sa tim istim Telekomom. Vasović je, izuzetno stručno, napravio opasne pukotine u koruptivnom sistemu i to na strateški odabranim mestima… Svaka čast i Mariniki i Danasu, koji su zaista shvatili o čemu se radi i kako se radi. Bez znalačkih ulazaka u osinja gnezda, nikakve promene na bolje neće biti moguće.

    1. Od jada postovanje prema lazovima i prema zeni koja tvrdi da su srbi genocidan narod jedino ako i ti nisi jedan od njenih

      1. Ajd prosvetli nas ,,glupe,, pa napiši izvor te gluposti koju si napisao,gde je i kad to izjavila. Nego ne reče ni reč o lopovima iz telekoma,da nisi u talu?

          1. Ma, kada to kaze Rosa, to je zakon. Osim ako nisi revizor ili finansijski direktor Telekoma, kako znas da „lupa“ !?!?!

    1. Mene bi čudilo. Tih 100€ smo dali sami sebi a vraćaćemo ih sa kamatom.

  2. Ko ono “pokloni”pare da se “satro kupi”B92 i Prva TV ? Oni u Telekomu
    zajedno sa Poglavicom,zasluzili su dozivotnu robiju za nevidjene malverza
    cije,národním parama.Sackacemo jos malo pa SABLJA.Ovaj put, dimiskija.

    1. Jel? Pa i komunisti su izvukli sablju 45e pa ih sad pljuju svi redom a ne samo potomci nepravedno ubijenih , već i potomci četnika, ustaša i predratnih lopova! Ako je onda „sablja“ posekla preko 50 000 trulih glava, danas bez 100 hiljada ta žetva ne bi prošla.
      I onda opet za 50 gosina unuci malog , ćaleta, av-a i šešelja će tražiti svoju imovinu koju su njihovi dedovi pokrali od Srbije. A u javnosti će biti predstavljani kao neki veliki srbi ,nepravedno pobijeni.
      Ne , il ćemo im suditi po zakonu ili nas neće biti. Sa tim skidanjem glava se samo vrtimo u krug ,kod nas bilo koje ubistvo se politizuje ,koliko god bilo opravdano … ako već moramo pravdati ubistva.

      1. Zašto sablja, nisi platio porez bato, oduzimanje imovine i Ćorka što bi se reklo,malo duži niz godina.

  3. Jos veca pljacka je izvedena u EPS-u. Stotine firmi bliskih sns rade za eps koje nisu uopste potrebne a cifre u milionima za usluge. EPS je podeljen na tri dela da bi ga lakse prodali. Sindikikalne vodje podmirene, rade sta hoce i trose novac bez kontrole samo da bi ucutkali radnike.

  4. AV je u Telekom na rukovodeċa mesta ustoličio svoje partiske posluŝnike kao i članove porodice(naravno nestruĉni),umislio da je Telekom njegovo vlasniŝtvu kao i Srbija.Mi i dalje ċutimo na njhovo bahaćenje i lopovluk,dokle….?

  5. Pa ta pljacka traje od kad postoji telekom….mada mi je najupecatljivi period sa dss kadrom Draskom Petrovicem…Masovno su pljackali postpaid korisnike sa nekada manjim ,a neka da malo vecim neosnovanim iznosima(200-500 din).Od onih hot line linija su uzimali milone evra za dss.Zastitio ga najveci legalista i pravdoljubac u citavoj istoriji Srbistana Vojislav Dr Kostunica…

  6. Ova gospodja prvo kaze da je Telekom bankrot, a zatim trazi da to komisija naravno nezavisna utvrdi. A u toj komisiji bi bili Danas, Djilas, Solak i N1,

    1. Vesicu, ti li si?!!? Cim spominjes Djilasa u svakoj temi, mora da si ti.
      A zasto ste protiv komisije!? Drma vam se kavez, pa ste malo nervozni?
      Zena tri puta spomenula strucnu i nezavisnu komisiju, Vi culi Djilas!?! Zena rekla da je Telekom pred stecajem, vi culi bankrot!?
      Tako je to kada si verni gledalac PINKa.

  7. Oduzeti u zadnjih 30god svu protivzakonito stecenu imovinu
    Ko sam prijavi oduzeti koliko odrede strucnjaci.rok za izvrsenje 30 dana.proveriti sve gradjane bez izuzetka

  8. Telekom se takodje bavi mobingom zaposlenih, progonom po raznim osnovama, dok sa druge strane jma razne „zaposlene“ koje primaju velike plate, a niko ih nije video. Ili se bar tako priča po avliji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.