Tepić: Zašto ne smete da kažete koliko je dece, porodica, sportista stipendirao Dragan Đilas?

Ostavite komentar


  1. Samo mi odgovorite sa čijim parama je on to radio, da li je odvajao od svoje plate ili…???

  2. Za sumara, to uopšte nije bitno, bitno je da je stipendirao za razliku. A za razliku od AV i Brnabe on je sposoban čovek,nekrade od siromašnih gradjana Srbije, nego pravi kintu.

  3. Postovana g.djo Tepic, uz svo postovanje prema Vama, Vasoj hrabrosti i pristojnom ponasanju, podsetio bih Vas koliki je homofob g. Djilas i koliko je mrznje iz usta tog coveka izaslo ne bi li se dodvorio glasacima dok je ljudima drugacije seksualne orjentacije glava bila na panju jer je tada bilo popularno junastvo nad gay populacijom. ( a i danas nije savrseno, daleko od toga).Ovo Vam pise gay koji je reci Djilasa dobro upamtio. Duguje izvinjenje LGBT populaciji. Za Vas postovanke, za Djolasa NE

  4. A kakve veze to ima sa njegovom krađom? I čijim parama je stipendirao – onim što je od nas naroda bednog pokrao. Pa sram te bilo, zla ženo!

  5. Samo me interesuje dokle ce botovi da prate reci u novinama i inim medijima, sta znaci cijim parama, pa da je stvarno toliko ukrao koliko se prica zasto je jos na slobodi, zasto tuzilastvo ne pokrene postupak, zasto ga ne uhapse i sude mu za kradju, vi svi cujete reci iz novina i sa ekrana iz Riajliti programa na svim nivoima i onda imate svoje misljenje a ne osecate da vam je nametnuto jer ne cujete drugu stranu pa onda smatrate da je to ispravno, blago vama. Ziveli

  6. Ova zena je heroj danasnje Srbije.Treba se boriti protiv politike u kojoj su vecinom nazadnjacki poltroni a ona je pravi primer borca za pravdu

  7. Sramota moj narode!!!!
    Ista ekipa sa obe strane,neznas ko’ je gori,
    Vreme je da pravi ljudi konacno izadju iz mraka i preuzmu funkciju,
    Ako ima uopste vise pravih medju nama????
    Ima sigurno

  8. Nadam se da će botovi proći kao i oni koji ih plaćaju.Zabrana zaposljavanja do kraja zivota!

  9. Da je Djilas ukrao bilo sta Vucic bi ga uhapsio,ali nema za sta da ga osudi sem da ga blati kod ovog nepismenog naroda.

  10. @Miki, batali te radikalske mantre, pa nam objasni kako to da ga nisu za ovih devet godina apsolutne vlasti, na svim nivoima, uhapsili ako znaju da je ukrao pare od naroda (samo bez onih gluposti o nesmenjivim zutim sudijama)??

  11. Svojim parama. Koliko znam, osim neprekidnog lajanja u javnosti, niko nije dokazao da to nisu njegove pare. U suprotnom, valjda bi čovek već bio u zatvoru i ne bi dobio ni jednu tužbu za klevetu.

  12. Pa Sumar kad pitas parama izJovanjice Savamale parama od pogibije Stanike Gligorijevic Olivera Ivanovica jer sad jasno.

  13. Mene zanima iz kog razloga Danas objavljuje botovske komentare? U Informeru, Novostima, neretko i u Blicu se ne objavljuju komentari koji su protiv vlasti. Zbog čega to radite? Ionako imaju previše medija pod svojom vlašću pa im sad treba i ovo. Potpuno besmisleno

  14. Gospodo iz opozicije, vi ste odlučili da nikada ne dođe do smjene vlasti! Ne mogu da vjerujem da među vama samima ne može da prevlada pamet i razum, pa da shvatite da se na vlast ne dolazi samo i isključivo pljuvanjem po istoj, odnosno konkretno po Vučići!? Takvim ponašanjem vi će te dobiti samo glasove svojih stranačkih članova i simpatizera, što nije dovoljno ni za ovaj spušteni cenzus. Krajnje je vreme da shvatite: ostrašćene simpatizere ste dobili te sada usmjerite aktivnosti na pridobijanju onih koji ne reagiju na pljuvačinu nego na konkretnu i ubedljivu ponudu svega boljeg od onoga što sada imaju! Samo ako to učinite i mi vam povezujemo imate neke šanse. Bez toga „džaba kredite“!

  15. Ja samo znam da je mom prijatelju,čija su deca išla u istu školu,kada je čuo da je bolestan,čoveku koga nije poznavao,finansijski pomogao

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.