Tepić: Zašto Vučić ćuti sedam dana o vezama sa dvojicom Palestinaca

Ostavite komentar


  1. Marinika, ‚‚gvozdena pesnica‚‚, tzv. opoziocije uporna u nameri da bude ispred kamera, u fokusu, i da priča, li, priča, o onome o čemu malo zna….

    1. Baš me interesuje kako znaš da Marinika malo zna o onom o čemu priča. Pretpostavljam da ti znaš više pa podeli svoje znanje sa nama.

  2. Gospođice Tepić, „student nije zapalio žito (knjigu)“, ali se na snimku vidi ko je vodio proces. Koji je Vaš odgovor?

  3. pa to je poznata nojeva metoda glave u pijesku,kad ih neka istina baš pogodi i kad nemaju odgovor onda zavuku glave u pijesak i prave se nojevi.
    ćute i ne govore ništa kao i mnogo puta do sada kada nemaju argumenata.

  4. Traže Dahlana u Ramali (Ramallah) na Zapadnoj obali. Njegova slika je na vratima suda i čak se nudi nagrada jer se sumnjiči za pokušaj ubistva Jasera Arafata.

    1. Zbog svega toga mu isto pitanje treba postavljati svaki drugi dan….bas me zanima sta ce AV da odgovori. Ili ce poturiti Martinovica, Stefanovica, Jovanova, Simonovica, Jutku da umesto njega drže konferenciju za štampu.

  5. Jasno je zašto ćuti. Vremenom se ovaj skandal razvodnjava i zaboravlja. Ovo je posebno bolno za AV jer se radi o međunarodnom skandalu. Ne ide mu u prilog da se o tome priča i zbog toga ćuti. Kada je u pitanju Branko, otac Stefanovic dr. Nebojše, odmah se oglasio …sad cuti i kulira jer sto se pre prwstane pričati i pisati o tome pre će se zaboraviti.
    Pa sta ce biti ako ga sutra pozove Makron, Merkel ili neki Trampov covek i priupita za Palestince…zna ministar informisanja kad se ćuti.

  6. Pa šta da priča, dovoljna je slika. Ona priča više od hiljadu reči.

    1. Sve su to osvedočeni srpskocrnogorski prijatelji. Prijateljstvo nije ‘tica da odleti da se tu nešto i ućariti.

  7. Imam utisak da ova osoba zaista
    je nezrela politicarka.
    Njeni nastupi su bez tezine i lice
    na petparacke price.

    1. A sto ja imam osecaj da je taj tvoj sendvic toliko los da nisi u stanju i dve obicne recenice ispravno da napises????

    2. Gospođa Tepić vrlo dobro zna šta radi, udara direktno u glavu. AV AV je ošamućen pa se očekuje da keramičar nastupi umesto njega i izda nekakvo saopštenje, kao na primer: Tepićka ne zna sta radi jer je frustrirana pošto joj cipele ne idu sa suknjom koju nosi. Drugim rečima očekujem neko nebulozno saopštenje i pokušaj vađenja iz senkrupa a da ne smrdi bašm previše.

      1. A još samo tebi, nebitnoj članici Službe da polaže račune jedan od šefova mafije ! Čekajte strpljivo u redu da zajašete ponovo. Još nekoliko godina će ovi kleptomani da skidaju kajmak…
        Malo manje cenzure molim gospodo urednici.

    3. Vi botovi, kao i vaš idol, baš volite da spinujete? Marinka je ovde skroz nebitna, ona je samo skrenula na fotografije koje su još pre nekih mesec dana objavljene na jednom FB profilu… Bitne su krajnje sumnjive veze predsednika jedne demokratske (!?) zemlje sa likovima do lakata umešanim u šverc oružja širom Bliskog Istoka i Afrike, kao i u kriminal i korupciju u svojoj rodnoj Palestini, u koju, uzgred, ne smeju da se vrate jer bi bili momentalno uhapšeni i poslati u zatvor. No, bitno je da im je u Srbiji, bez ikakvog obrazloženja, ekspresno dodeljeno državljanstvo zbog „viših državnih interesa“…. I nisam čuo da je iko osporio autentičnost fotografija snimljenih na aerodromu „Nikola Tesla“ koje je M.T. pokazala na konferenciji za novinare.

  8. Marinika Tepic je promasila profesiju. Jos nije osvestila svoju zivotnu misiju na zemlji.
    Odlicne rezultate bi postigla kao inspektor u policiji, obavestajac ili detektiv ali pod uslovom da u akciju krene kada tri puta proveri verodostojnost informacija koje dobije. Ovako izlaziti u javnost sa netacnim informacijama govori o njenoj naivnosti, sto kod politicara prolazi ali u drugim profesijama – tesko da prolazi bez posledica.

    1. A šta je netačno, konkretno?… osim da pomenuti Palestinci nisu na (crvenoj) Interpolovoj poternici (što ne znači da na drugim poternicama nisu)… Zašto je jednom od njih zbog „viših državnih interesa“ ekspresno dodeljeno državljanstvo Republike Srbije i državna vila na Dedinju na korišćenje!?… I šta uopšte znači „osvestiti svoju životnu misiju na zemlji“ !?

  9. Sta ovi vise nece da izmisle i uklope na samo njima znani nacin!?A ova otrovana,Sto uvece legne kao clan jedne stranke, a ujutro se probudi u drugoj,zamisli zeli I zahteva pravdu za dobrobit ovog naroda..mahahhhaha…!Pa ovo je smesno,napisano cak I kao komentar! Sta ti je zelja za vlasti,parama,moci,da su spremi dusu djavolu da prodaju,samo da bi ponovo dosli do toga!Horor!

Ostavite komentar


Politika

Azem Vlasi o mostu na Ibru: Insistiranje vlade da sada otvori most štetno za Kosovo 10

Azem Vlasi o mostu na Ibru: Insistiranje vlade da sada otvori most štetno za Kosovo

Bivši kosovski političar Azem Vlasi smatra da je pogrešno insistiranje Vlade Kosove na otvaranju mosta na Ibru, navodeći da to može da ima štetne posledice po odnose Kosova sa međunarodnom zajednicom, dok bi, sa druge strane, taj potez bio povoljan po Srbiju, prenosi Dukađini. Mišljenja je da bi Vlada trebalo da odloži ovo pitanje, ali i da ono ne treba da bude deo dijaloga sa Srbijom, jer je to, kaže, unutrašnje pitanje Kosova. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.