Tepić: Zbog doseljavanja Lovrekovića apolutno neću menjati ni ponašanje, ni kretanje

Ostavite komentar


  1. Žena i dalje veliča samu sebe, ali pak ne može da pobedi Vučićeve rezultate.

    1. Vuciceve rezultate ? Koje rezultate, mislite li na one na tribinama FK Crvena Zvezda ili bunkeru Janjicara na stadionu Partizana ?

      1. Misli na hapšenje Donovog šuraka sa 2,5 kg. kokaina, na uhapšenog, Marinkrnog, dečkića, pa opet Donovog člana glavnog odbora iz Kuršumlije, sa 66 kg. marihuane u kamionu, pa na “Japanca“…

      2. Nemoj da se ljutis, ali to je stvarno dobar rezultat. Prinos po metru kvadratnom je bio bolji nego po jednom aru na plantazama u Kolumbiji. Realno, odlican prinos.

  2. Ko je taj Lovreković. Čisto hrvatsko prezime. Naravno da ne mrzim nikoga a svakako ne Hrvate, ali on mi je sumnjiv u smislu za koga radi i koji su mu ciljevi. Prezime je samo povod da se utvrdi ko je on i za koga radi to što radi,

  3. Kad Marenika izadje sa DOKAZIMA botovi zatrpaju sajt sa obmanama. U bilo kojoj zemlji koja i malo drzi do sebe (ne ukljucujem Srbiju jer je zarobljena) ljudima koji nekome prete ZAKONSKI SE ZABRANJUJE prilaz osobi kojoj se preti. STA SUD SRBIJE( bilo koji) radi da zastiti svog drzavljanina? NISTA. Politicarevi sinovi i kceri su sticeni od strane drzave, pa opet se sastaju i slikaju sa nej vecim kriminalcima. Zar ti kriminalci nisu pretnja sinovima? Ili su ti sinovi u prijateljskim odnosima sa njima. Da nisu, kako bi kriminalci znali ciji je to sin? Verovatno su se upoznali na fakultetu ili u crkvi?

  4. Taj Lovrekovic je psihicki bolesnik i treba ga zatvoriti trajno. Ko je on da preti Mariniki. Mariniku za predsednika!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.