Terensko vozilo Centru za socijalni rad Vučitrn

Ostavite komentar


  1. Koliki je nivo siromaštva i srpske bede, vidi se i po tome što novinska vest glasi da je došlo do „uručivanja terenskog vozila Centru za socijalni rad Vučitrna“. Takvu vest u zapadnoj Evropi, čak ni lokalna štampa ne bi registrovala. Jedno (1) vozilo bi bilo čutke predato i niko se ne bi uzbudjivao zbog toga.

    1. Kolika mentalna beda vlada medju kompleksasima iz komsiluka pokazuje i to da vise ne biraju vesti, bilo sta im je dobro, samo da ostave svoju malu gomilicu, pa su tako dobre i vesti o urucivanju tamo nekog terenskog vozila. Jos su samo vesti o vremenskoj prognozi ostale postedjene tog palanackog izivljavanja ali nece ni one dugo Kompleksi su zaista cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Sledeca vest će glasiti: „Centar za socijalni rad u beogradu danas je urucio beskucniku jedan besplatan sendvic“.

  3. Ovakav paradoks se može desiti samo u ekstremno siromašnim državama: Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić prisustvovaće sutra u Prilužju uručivanju (JEDNOG) terenskog vozila Centru za socijalni rad Vučitrn“. JEDNO VOZILO!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.