Tihomir Perić iz Ruske stranke kaže da je ta partija decenijama u niškoj politici

Ostavite komentar


  1. Ma dabome. A to što nema Rusa u njoj nije važno… Niste MANJINSKA partija, već za vas treba da važe ISTA pravila kao za sve ostale obične stranke! Znači, cenzus na 5% i kraj!

  2. Ma, nije problem što ste vi već deceniju aktivni, problem je što niste manjinska stranka! Možete se zvati kako god hoćete!!!

  3. Ovaj bolje da se zvao makedonska stranka posto je rodjen u Makedoniji, a tu ima najviše Makedonaca kao nacionalnih manjina vise bi dobio odbornika nego ruska stranka iako napredni kradikali vole vise Ruse posto su oni super sila.

  4. Лупи и остаде жив, нажалост.

  5. Srbiji ne treba nikakva ruska stranka. Rusofilstvo nas je kroz istoriju mnogo koštalo.

  6. Како прођоше Мађари у Врање,зна ли се шта?

Ostavite komentar


Politika

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna 9

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna

Nema sumnje da su predstavnici vlasti i institucija dobro zaštićeni i da se osećaju bezbedno, kao što nema sumnje da se građanke i građani tako ne osećaju i da opravdano strepe za svoju bezbednost, saglasni su sagovornici Danasa u komentarisanju tvrdnji predsednika Srbije i ministra unutrašnjih poslova da je Srbija jedna od najbezbednijih država ne samo u Evropi, već i u svetu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.