Tijana Šerbula: Šapić je dobio titulu naprednjaka koji je izgovorio prvu laž u 2024. 1foto Antonio Ahel/ATAImages

Tijana Šerbula, potpredsednica gradskog odbora Stranke slobode i pravde Beograd, navela je da je predsednik Privremenog organa u Beogradu Aleksandar Šapić dobio titulu naprednjaka koji je izgovorio prvu laž u 2024. godini.

Ona je u izjavi dostavljenoj medijima, navela da je novogodišnjim vatrometom za koga je tvrdio da je zabranjen, Šapić  u žestokoj stranačkoj konkurenciji uspeo za sebe da obezbedi titulu naprednjaka koji je izgovorio prvu laž u 2024. godini.

„Tačno u ponoć Šapić se rugao Beograđanima i dokazao da nema nameru da stane sa maltretiranjem ljudi. Ne interesuje ga ni to što je neprimereno praviti onakav vatromet samo nekoliko meseci nakon što je ubijeno devetoro dece u osnovnoj školi, a njegova sekretarka osumnjičena da je zloupotrebila novac za borbu protiv vršnjačkog nasilja, ne interesuje ga ni kako ta buka utiče na osobe sa teškoćama u razvoju za koje 12 godina nisu sposobni da izgrade smeštaj i ako imaju i lokaciju i gotov projekat. Ne interesuje ga ni kako na sve te eksplozije reaguju kućni ljubimci i napuštene životinje koje lutaju gradom jer nema dovoljno mesta za sve u postojećim azilima u Beogradu“, navela je Šerbula.

Kako ke zaključila, jedino što Šapića interesuje jeste vlast koju svakodnevno zloupotrebljava.

„Zato je deo organizovane grupe koja pokušava da ukrade pobedu opozicije u Beogradu o kojoj govore međunardoni i domaći posmatrači. Sve to mu neće proći jer i on i mi znamo da ga Beograd neće“, navela je Šerbula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari