Timoti Les: Sve vodi ka stvaranju velike Albanije, jedina opcija da Kosovo okonča „stanje limba“ je spajanje sa njom

Ostavite komentar


  1. Pa realno u 21. veku ste napadali međunarodno priznatu zemlju i cepali deo njene teritorije sa NATO-om. Niti je realno Kosovo kao država, niti je realno spajanje. Jednostavno protivprirodni blud je počinjen prema svemu. Prema međunarodnom pravu, prema istoriji i prema srpskom narodu. To vam je neodrživa kategorija, veštački i silom nastala tvorevina teško da može opstati.

  2. Sve je super, samo nemoj da Englez komentariše svetske granice i nacije. Bar su Englezi poznati po prekrajanju i stvaranju veštačkih i nepostojećih granica svuda po svetu. Afrika, Daleki i Bliski Istok, to jako dobro znaju.

  3. Zasto je “ misljenje” ovog Engleza relevantno, hocu reci mnogo je razlicitih misljenja o Kosovu i ostalim svetskim problemima ali vi bas izabraste njegovo. Uredjivacka politika jasna da ne moze biti jasnija.

  4. „ovaj“ engles je jedan od najboljih svetskih analiticara i covek upucen u dosta stvari,jednostavno covek zna da radi svoj posao!

  5. „Kada vidiš dve ribe u vodi da se svađaju, znaj da su Englezi u blizini.“

  6. Godine 1974 bila sam na vakcinaciji i dok nas je vozac dzipa razvozio po selima pricali smo o prelazu Albanaca masovno.preko granice..sa celokupnim domacinstvom i odmah dobijaju smestaj iposao. Dosli isada lepo neka se vrate.Pozdrav Dr LJubinka

  7. Postoji samo jedna nacija koja se zove „velika“ a to je Britanija. Nema prekrajanja granica zar ne Evropo ?

  8. Na ulazu na Kosovo, u Merdaru, postoji granični prelaz, zašto ako nije nezavisno?

  9. Срби могу јако дуго да трпе. А онда не да може, него ће се догодити то да ће се сви чешати: „Шта то би?“

    Престаните да гурате Србима прст у око док је време.

  10. U pravu je strucnjak, kad smo vec kod granica, realno, Severna Irska, Skotska, Vels bi trebalo da konacno dobiju samostalnost kad i Kosovo i Metohija, a tu su i juznoamericke, africke i druge kolonije. Sloboda narodima!!! Ili sve ili nista.

  11. Napali ste i bombardovali nezavisnu zemlju. Okupirali njen deo teritorije. Počinili zločine u svakom smislu. Mislim na Zapad i NATO . Sve ćete to platiti,budite ubeđeni.

  12. jasno je da je fer podela jedino resenje … a to znaci uzeti u obzir i 250000 izbeglih Srba koji imaju pravo na svoju zemlju i imovinu, a i imovinu republike Srbije – koja je 50 godina ulagala i gradila infrastrukturu.
    Nepravda je da se ti ljudi tek tako zaborave i obrisu.

  13. Englez priznao da im je projekat propao. Da zna šta priča, zna. Oni su započeli toliko ratova i ostavili toliko neriješenih sukoba da im niko nije ravan. Gdje god su oni bili ostavili su podjele i sukobe kada su odlazili.

  14. A da Srbija i Albanija naprave konfederaciju ? Onda je Kosovo i u Srbiji i u Albaniji i svi zadovoljni . Već putujemo u Albaniju samo sa ličnom kartom .

  15. Neka daju deo obale i lako ćemo se dogovoriti sa Albanijom.Srbija je dala 2 miliona najboljih muških glava za interese Rusije na Balkanu, a nije dobila more. Tako da se treba raskantati Rusije i dogovoriti s Albanijom.

  16. Ako hoćeš realno i Albanija je veštačka tvorevina, kao što su albanci izmišljena nacija…

  17. Pošto vam je toliko stalo do Albanaca dajte im vi velikodušno svoju a ne tudju teritoriju.

  18. Jedina opcija je da vam Ruska Vojska svima slomi vratove. A tako će na kraju i biti., dragi naš čika Timoti..

  19. „Sto se grbo rodi vrijeme ne ispravi“ pisao je jos Valtazar Bogišić u „Opštem imovinskom zakoniku Crnogorskom i Brdskom“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.