Zašto srpski zvaničnici pred stranim gostima ni Titovo ime ne spominju?

Ostavite komentar


  1. Искрено не знам одакле овако ретардиран наслов и текст. Кога брига за Тита у трећој декади 21. века када је пола света на ивици глобалног сукоба. Овде се кринџује када се помиње име Цара Душана, Карађорђа, краља Александра, али ајмо мало о Титу.

  2. Због тога што је тај исти прећуткивао усташке дечје логоре и јаме у Јасеновцу и сакривао највећи злочин у историји.

  3. Rodjenoj strini nije pisao 20 godina…. kad vi dodjete na vlast bice jos gore…

  4. Zato što su afrički Predsednici mladja generacija koja pojma nema ko je Tito, a Vučiće se svim silama trudi da pamte samo njega!!

  5. Aca srbin poput rakete dok bude imao kredita i resursa na putu bez povratka postaćemo juzna amerika.

  6. Svaka njemu cast,ali uopste ne vidim razlog zasto bi se Tito spominjao sada.

  7. Stvarno ne mogu da shvatim glorifikovanje diktatora i dokumentovano Staljinovog egzekutora koji je kriv za mnogo više nevinih žrtava nego što ih je bilo na svim stranama tokom 90-ih? Zbog čega pohisterisete na pomen Karadžića i Mladića, a imate svo razumevanje i simpatije za Broza?

  8. Tito je zastareo. Danas Vučić je vatra, Vučić je voda, Vučić je sunce, Vucic je čovek koji je otkrio sve tajne života i nauke.

  9. Zbog glasačkog tela naravno, pošto je većina glasača u Srbiji polupismeno i neobrazovano, zadojeno postkomunističkim i kvazi demokratskim idejama. Uživaoci blagodeti neoliberalnog kapitalizma koji ne znaju svoje ime da napišu ali znaju da su antikomunisti, u dobu kada komunizma više nema.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.