Titov unuk: Pisao sam nesvrstanim zemljama da glasaju protiv rezolucije o Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Napomenuo je da su se sve te zemlje oslobodile upravo zahvaljujući njegovom dedi i Jugoslaviji.“
    Eto! Tek sad saznasmo koga je sve njegov deda i Jugoslavija „oslobađala“.
    Sve „srećne“ neke zemlje iz kojih masovna bežanija u pravcu „trulog zapada“
    već decenijama traje.

  2. Deda ti se prevrće u grobu
    sram te bilo
    Kako možeš tako nešto napraviti

  3. Znaci da ne licis na dedu i ne postujes odluke sudova. Ja temu Srebrenice ne bih stavljao na dnevni red, o tom genocidu su presudila dva najveca suda, definitivno i konacno. Hoce li neko postovati sudske odluke, to je vec stvar vaspitanja i uredjenja. Od Vucica ne ocekujem da prizna odluke sudova, jer je aktivno ucestvovao u agresiji na BiH i prisjetio da ce ubitu 100 muslimana za jednog Srbina. Slicnu prijetnju izrekao je i Hitler, da ce za jednog Nijemca ubiti 100 Srba. Vucic je i Bulevar Zorana Djindjica aktivno preimenovao i ispisivao u Bulevar Ratka Mladica. Ali to je istina bilo u Beogradu, a Beograd je odavno Vuciceva kasaba i polako tone u svjetski zapecak.

  4. Sav civilizovan svet konstatovao da je tamo počinjen genocid od strane zločinaca koji su osuđeni na doživotne robije, rezolucija se donosi da bi se to upamtilo a ti si protiv?!

  5. Pa prodao se kod koferceta, d postane poslanik, a ovaj da dobije glasove na konto tita, genocid samo se foliraju ovi nasi nema tu niceg, ovaj nas poglavar i „plasi“, da mu rejtingne padne, izgleda da jeste cim toliko kuka ko baba fuj breee

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.