„To je nerešiva enigma“: Da li izmene Zakona o biračkom spisku mogu eliminisati birače na lažnim „nultim“ adresama?

Ostavite komentar


  1. Po svalu cenu mora da se izblati sve što postigne opozicija koja izlazi na izbore. Od strane onih koji ih bojkotuju a sami nisu ništa postigli po pitanju biračkog spiska godinama. Neće ova izmena Zakona rešiti sve probleme, ali ni oni nistu nastali odjednom. Smanjiće izbornu krađu. U svakom slučaju ovo je ozbiljna tema za pravnike. Ne za bojkotaše kojima je povod da blate dojučerašnje koalicione partnere.

  2. Lažnih adresa će biti, birači koji nisu beogradjani ili nišlije ili Novosadjani glasaće ali se nadam da će and biti više!

  3. Izmene tog Zakona ne rešavaju gotovo ništa jer ko će to da primeni i kontroliše. Problem je u opoziciji koja je izuzetno naivna kada su u pitanju mahinacije ove vlasti.

  4. Za Lazovića i Ćutu sve je u redu ,oni se bore,samo ne znam zašta?Hoće li stići svi zakoni do početka glasanja?

  5. Kad bi bi policija tuzilastvo i sudstvo radilo po zakonu ne bi bilo enigme. Imaju sve podatke. Vide gde ko placa porez. Vide gde ko prima penziju. Gde prima platu. I ne mogu da utvrde gde ko stvarno zivi. I policija mu primi prijavu na nepostojecoj adresi. Nije ovo drzava nego obicna sramota.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.