Todorovski: Nije lako biti uzbunjivač, ali je čast i ne mogu da ćutim

Ostavite komentar


  1. Auu,ako vam je ovo “veličanstven miting“ koji ste najavljivali,onda ne najavljujte više ništa.

  2. Jel će neko da objasni napokon koja je svrha ovakvih skupova?! Ja nikako ne vidim svrhu ovakvih skupova.

    1. Sada bas i nema svrhe. Bojkot i bojkot! Ali uskoro necete imati svrhu ni vi sto se pitate. Partija saha se uskoro zavrsava. Kralj je u problemu jer se partija ne igra sa opozicijom vec mnogo ozbiljnim igracima koji su velemajstori.

      1. “I.T.“ čokoladice…a,kad vam je zakazan sledeći ovakav “veličanstveni skup“?Ovo je već osmi po redu,tako ste vi rekli-lagali pre nedelju dana.Stvarno je bio “veličanstven“,samo nema više 2 crvene za dva sata,sad vam je dnevnica jedna crvena,pluš čokoladica sa benziske pumpe, a šta ćete kad vam ponestanu čokoladice,hoćete opet u “nabavku“?

    2. Pa,to je lako.U Srbiji uvek izadje na glasanje 55-60% birača, a onih 40-45% neće da glasaju ni za koga… E,tu nastupa Pozderac mladjani, i SzS (Sve za Sebe), sa pričom kako su upravo ti glasači koji ne izlaze ni na kakve izbore, u stvari njihovi glasači koji su podržali bojkot.To je cela priča.

  3. Pa ovi što vode proteste nisu u stanju da sastave plan, već to traže od građana da ubacuju u praznu kutiju nisu nikakave vođe su samo jedni obični šarlatani i prevaranti..

  4. U pravosuđu, javnom sektoru, javnim preduzećima, javnoj upravi, zaposleni su povezani kao svinjska crevca, ako nisu rođaci, onda su kumovi, kolege sa fakulteta, školski drugovi ili komšije. Pokucaš inspektoru na vrata, za savet, on se zaledi i kaže da to nije njegova nadležnost, a zna da i ti znaš da masno laže. Ako neko ima saznanja o muljažama, to su inspektori, a da inspektor i tužilac ne rade svoj posao, onda oni moraju dobiti svoj deo kolača. Briga njih za muljanja oko javnih nabavki, nameštanja poslova uvek istim firmama, mobingovanju radnika koji pokušaju da stopiraju kriminal. Od portira do premijera, svi funkcionišu kao jedan, a neuklopive zgaze kao crve. Ako si se potrudio pri prikupljanju dokaza oduzmu ti sredstva rada, pošalju kući, popunjavaju ti karnet, potpisuju platne liste, rešenja za godišnji…znaju, koliko god kršili zakone, uvek ima nekog iz pravosuđa koju je kod njih zbrinuo nekog svog i nikome dlaka sa glave neće poleteti, a ne da dobije raskid ugovora o radu i odgovara za muljaže. Decenijski građan sistem niko ne može da sruši, jer kada se pomene reforma onda se krene sa pričom ti mene zbog partijske knjižice, a svi imaju članske karte svih stranaka. Nije lako biti uzbunjivač, jer svi sa javnih jasli tvrde da su poštenjaci koji rade kako gazda naredi, a gazde (stranke) se smenjuju i oni ih uklapaju, ali sistem rada sitnih stalnozaposlenih šrafova se ne menja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.