„Groteskno kako Srbija postavlja crveni tepih Si Đinpingu“: Izvestilac za Zapadni Balkan povodom posete kineskog predsednika Srbiji

Ostavite komentar


  1. A Francuska i Makron? Da li je groteskna i poseta Francuskoj? Nekako se u svim ovakvim tekstovima zabiravi i poseta Francuskoj.

  2. Kad se setim sa kakvom spektakularnom ceremonijom su Arapi docekali nedavno Putina, ova ceremonija doceka Si-ja je vrlo vrlo skromna i svedena

  3. Groteskno je i pranje AZOV-a zlocine nad Srbima od strane Albanaca Muslimana i Hrvata pa nikome nista

  4. Vucic je pion i ruski i kineski trojanski konj preko koga oni slabe EU. EU mora pod hitno uvesti vizni rezim za Srbiju, prekinuti trgovinske bescarinske odnose i suspendovati pristupne razgovore sa Srbijom. Vucic ionako nije nikada imao namjeru da Srbiju uvede u EU. Ovako ih on vuce za nos i podsmijava se Evropi u lice. Zivi bili pa vidjeli.

  5. Ниједном до сада Данас није објавио мој коментар. Да ли је господин циник приметио колики је црвени тепих прострла Француска? Питам само онако.

  6. Koja je ovo NULA od izvestioca. Bavi se analizom dolaska predsednika Sia u Srbiju nakon sto je njegov Nemacki sef „isprasen“ iz Kine a Makron ga docekao na isti nacin kao i Vucic.

  7. Naš nemački prijatelj ne spominje Francusku i svoga Šolca koji se prišlepao uz sastanak sa Sijem?!

  8. A Makron sa Jelisejskom palatom, dvostrukim crvenim tepihom i tri počasne garde uz eskadrilu (24) rafala nije groteskan? Ajde da vidimo Orbana.

  9. Pa vucic i njegova sekta vuku i nas i vas za nos. Nama je nos vec prilicno crven obzirom da nam to rade vise od 10 godina.

  10. Pa Francuzi su rekli da Europa pravi svoju politiku, tako da nije problem.

  11. Si daje pare po visokim kamatama i ne pita zasta služe. Bratija može da troši kako hoće. Te milijarde mi videti nećemo sem u vilama dzipovima i luksuzu bratije sns. EU se naravno pravi slepa jer čeka da im prepodobni završi posao. Zato EU tisina I cekaj a mi ćemo kad ovi odu da kupimo mrvice ako ih bude bilo.

  12. Ovaj koji se predstavlja kao Murat uskoro će umrijeti od zavisti što je gospodin i predsjednik Kine Si,sa brojnom delegacijom ,posjetio Srbiju

  13. Pa vi Srbiju vučete za nos i udarate motkom po glavi stotinama godina pa nikom ništa.Treba li Srbija da moli i čeka
    Vašu dobru volju još sto godina.I evo opet licimerstva,pominje Srbiju i Mađarsku,a Francusku ne sme iako je tamo dočekan još pompeznije.Fuj.

  14. Odmah da se ogradim od ove vlasti u Srbiji ! Samo ne znam odakle takvoj zločinačkoj organizaciji zvanoj EU toliko smelosti da kritikuje naše veze sa Kinom i Rusijom,da su se bolje odnosili prema nama verovatno bi mi sa njima bili u dobrim odnosima. Gospodo uništavate nas već duži period,prvi ,drugi svetski rat, bombardovanje,oduzimanje teritorije,stavljate nam oreol genocidnig naroda itd. I mislite da ćemo sa vama da sarađujemo? Zapamti već jednom da Srbija nije ni Vučić ni ova takozvana opticaja ,da Srbija ima i te kako šta da kaže kada ovu zemlju povedu prave patriote!!!

  15. Primite nas u EU vratite kosovo u sastav Srbije i eto mira i pravde za sve

  16. A šta bi sa francuzima.Mada crveni tepih treba ispred vas kao zahvalnost za otimanje teritorije,razne bolesne rezolucije,bombardovanje itd.itd.Sram vas bilo.

  17. Strasni ljudi imaju pravo glasa. Zasto bi morali da cujemo ovako lazna i destruktivna misljenja od nemaca koji su ovaj nas svet bacili hiljadu godina unazad?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.