Povratak „otpisanog džedaja“ – da li će pokopati ili vaskrsnuti SNS: Reakcije Kragujevčana na najavu (re)aktiviranja Tomislava Nikolića

Ostavite komentar


  1. Kralj stiropora se vraca svom cedu koji mu je dao vilu na Dedinju sa sve poslugom i prinadleznostima. Sekta ce samu sebe pojesti.

  2. Tik pred izbore Šešelj će zameniti Vučevića na mestu predsednika SNS. I krug se zatvara.

  3. Нити сам члан нити гласам за СНС и Вучића, али свима који су са радошћу и злурадошћу коментарисали вест да Вучић враћа Тому у изборну утакмицу, рекао бих да се можда рано радују. Добро је Вучић размислио, промислио и искалкулисао пре него што је повукао тај потез. Свашта за Вучића можемо да кажемо, али да је глуп не можемо.

  4. Jos da aktiviraju sefa Seselja i vrate staro ime gde bi im bio kraj. Negde u Sibiru vrv

  5. ‘Reaktiviranje’? Bolje je reci ‘recikliranje’!
    Ipak, nije ovo losa vest: ovo je pokazatelj vuciceve politicke slabosti – primoran je na frankenstajnsku operaciju gde od zadnjih restlova svojih kadrova, kao i od (politickih) mrtvaca poput Tomislava Nikolica – pokusava sastaviti nekakvu listu za izbore svoje partije…

  6. Toma sve ove godine se baškari u vili na Dedinju o našem trošku(7000eur min.mesečno)dok svoj stan na NBGDizdaje. Niko da zucne o tome.

  7. Pa, ovaj je brukao i sramotio državu kada god se oglasio ili nešto uradio. Okuplja se ekipa koja se radovala monstruoznom ubistvu premijera Đinđića. Ekipa koja je svim sredstvima stvarala atmosferu u društvu da se takav zločin dogodi. I došli smo do ostvarenja njihove (Milošević-Šešelj) političke vizije: budućnost Srbije je u Aziji i Africi! Idu izbori, ako ne ispravimo grešku, produžavamo propadanje, a deca će imati mnogo više muka da državu vrate na pravi put. Pa, pamet u glavu. Jedino tog dana, kada zaokružimo neki broj, odlučujemo o našim životima. Sve pre i posle toga nema značaja.

  8. Ovaj potez Vučića je dno dna vratiti najvećeg manipulatora pa to je van svake pameti ,njega ni u Bajčetinu nežele da vide.

  9. Toma Nikolić i Aleksandar Vučić su izgradili Kragujevac i autoindustriju Srbije. Bez SNSa na vlasti Kragujevac danas ne bi postojao

  10. Da ne ode na drugu stranu; Šormaz,Mihajlović,Pak,Dačić,Palma,Krkobabić,Ljajić,…našlo bi se još
    igrača čije preletanje sprečava zavaravanje Tome da je bitan,samo ga kontrolišu i ucenjuju za ranije grehove/škola,fond…./

  11. Ovo je ili ocaj gubitnika ili opet neka koska da se narod zamlacuje.Ali ne pali to vise.Cudi me da ste ovoj temi dali ovoliko prostora.Ne zasluzuje.

  12. Znaju Kragujevcani da su njegovi sinovi sve sa viskijem zalili!?Grad je debelo propao u svakom smislu nazalost.

  13. Zasto su svi skocili kad je Toma tehabilitovan. Ako je to los potez, zasto vam smeta. Izgleda da i nije los. A drugo, niko iz opozicije ne govori da ce mu oduzeti vilu, ako pobede, da ce mu srusiti kuce. Znaci, sve je cisto.

  14. Al bi šlag na torti bio da se aktivira i Vuk kao nezavisni kandidat.Ja mislim da bi tu negde bili oko 0,05% oboje.Onaj vojvoda bi skupio mozda 3do4% ove sve ostale da strpaš u isti koš teško 25% da bi prebacili.

  15. Mnogo smo glup narod da bi shvatili ovu igranku. Južna pruga i ne zna gde je a ni šta je Dedinje,šta je i gde leva obala Save, gde je Bajčetina, a ko Gospođa seljanka Dragica.Oni veruju svom Faraonu. Pa, šta mi očekujemo, u Srbiji ima 85.000.totalno nepismenih žena, a o muškom svetu da i ne govorim.Uz tebe sam Tomo, ponesi alat, napravi dobar sanduk, i zakucaju svoje čedo Srbiju.I obavezno glogov kolac u srce Šumadije.

  16. Промена на (назови) власти ће бити кад стренџери подвикну. Или „Халт“, или „Стоп“. Тако је у КОЛОНИЈАМА.

  17. Nekadašnji predsednik i osnivač SNS Tomislav Nikolić povukao se sa čelne pozicije SNS onda kada je postao predsednik Srbije 2012. godine, a zamenio ga „politički sin“ Vučić. Sada kada se i Vučić povukao dobrovoljno sa mesta čelnika SNS, koga je zamenio gospodin Miloš Vučević. S obzirom da se Vučević ne meša u poslu čelnika SNS ili ne može da dođe do izražaja, možda njegov predhodnik promenio mišljenje. Na proslavi 15 godišnjice od formiranja SNS, glavnu reč u Šapcu je imao predhodnik Vučić i eventualno „vaskrsnuće“ Tome Diplome ne čudi. Naprednjaci samo ljudski napred, nikako neljudski nazad. Toma je prvi koji še gladovao i žeđovao u zemlji i spavao na stiroporu.

  18. Tri kuće na obali Save, gde je zabranjena gradnja. Šta da kaže sirotinja koja ne može da se skući, jure je zbog bespravne gradnje, legalizacije, ne
    može da istera mesec sa 50-60 hiljada..

  19. Ako je nekoj poznatoj ličnosti zaista stalo da pomogne sebi i građanima Srbije, nek odigra ulogu Trojanca. Neka se učlani u SNS (kao što sad čine neki bivši sportisti), pa kad izađe na binu SNS-a da govori na izbornom mitingu, nek oplevi po SNS mafijašima na čelu sa AV i tako Titanik puca na dva dela i tone na 1000m dubine.

  20. Sa ovim vestima o Nikolicu, pocinjete opet da licite na sebe same, iz vremena kada ste se radovali povratku Seselja iz Haga. Misleci da ce on da pomrsi konce Vucicu. Svi su oni duboko upleteni u iste marifetluke, i svi sede na istoj grani koju nece seci.

  21. Nemojte ovu osobu ni u kom kontekstu da nazivate džedajem. Za njega ima daleko adekvatnijih naziva, ako ga već poredite sa filmskim likovima. Barem tamo sve vrvi od raznih nakaznih kreatura.

  22. Само не дај Боже да почне да извлачи неке из гробова ! Нисам бот, мада не знам шта је то.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.