Tomislav Nikolić u Vršcu: Srbija je 2012. godine postala slobodna zemlja 1Foto: FoNet/Instagram Miloš Vučević

Bivši predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je danas da „nikada niko nije vodio Srbiju ovako dobro i da nikada niko nije bio suočen sa ovakvim iskušenjima“ kao što su sadašnji predsednik Srbije Aleksandar Vučić i SNS.

„U Srbiji gde sve zavisi od vas, građana i nemoćne, mržnjom opijene opozicije – postižete epohalne rezultate“, rekao je Nikolić u Milenijum centru, u Vršcu na proslavi 16 godina od osnivanja SNS.

Nikolić je naveo da mu nisu potrebne brojke koje govore o radu SNS i dodao da mu je „dovoljno što ne mora da krije pogled u susretu sa građanima, jer je Srbija od 2012. godine zemlja koja se izgrađuje i u kojoj su građani zadovoljniji iz dana u dan“.

On je rekao i da „u svetu probleme prave naši manji prijatelji koji su navikli da se sa Srbijom igraju kao mačka sa mišom, da naređaju, ucenjuju i otimaju“.

Nikolić je ocenio kako im je sada jasno da naprednjake ne mogu da kupe novcem.

„Srbija je 2012. godine postala slobodna zemlja, otvorena za sve koji je smatraju za prijatelja. Neka tako i ostane da bismo ponosno obeležavali sve slavne jubileje naših slavnih predaka“, rekao je Nikolić.

On je poručio članovima SNS da imaju ispred sebe Aleksandra Vučića „koji će da prokrči put, a da oni budu dostojni da idu za njim“.

„Ko ne može da izdrži, kome je lični interes važniji od Srbije – treba da se skloni ili da bude sklonjen. I nikada ne zaboravite amanet predaka za svakog od nas – Kosovo je Srbija“, istakao je Nikolić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari