Tončev: Stevanović deli SPS i SNS

Ostavite komentar


  1. Šta ima da ih deli Stefanović. To su ve različite političke partije i šta ima ko da ih deli.

  2. Sve dok Novica Toncev bude u SPS saradnje nece biti, ima li bahatijeg, bezobzirnijeg i prljavijeg politicara od njega, jug Srbije ga dobro zna, bilo bi dobro da ga i cela Srbija upozna.

  3. O cemu ti pricas Toncev,tesko ce biti clanstvu Juga da prihvati odluku Glavnog odbora.Cuj to,…pa koje drugo resenje ima SPS,o Vama sa Juga Srbije i da ne govorim.Dok je Vucica bice i Vas.To nije tacno,svi se sada prodajete i trazite bolju cenu.Moracete malo vise sminke da nabacite Toncev,bolje cete proci.

  4. Ne razumem o kakvom deljenju ovaj prica?! Jedni su SNS, a drugi SPS, kakve veze u celoj toj prici ima podela?

  5. Kakav Tončev, kakav Stevanović! Vaše trgovine foteljama samo još više iritiraju običan narod i nikakve preporuke ko da za koga glasa ne pomažu. Naprotiv, izazivaju kontraefekat. Ima vas kad su samo izbori i tad ste vrlo srdačni i spremni na sve. Kad prodju izbori, sekretarice vas kriju po kancelarijama i pre će čovek doći do Svetoga Petra nego do vas.I vi takvi ćete nekoga da ubedite da glasa kako mu vi kažete! Jeli to tako treba zbog vas ili zbog Srbije. Pa neće biti da ste samo vi ““““umni““““ a ostali stoka i padaju na lažna obećanja.

  6. A,,ZABORAVIO,DA kaže ,,da su i iz jedne i iz druge,,,,spasilačke ekipe,Srbije letela ,,poruke,, za,,izbore,, Samo je Pitanje ČIJI JE PEČAT,,JAČI,,.ONU ,,KAŠU,,KOJU SU davnih 90 tih zakuvali ZAJEDNO,red je da sami iskušaju I POJEDU DO DNA I TO VEELIKIM KUTLAČAMA ,U,,ODREĐENIM MESTIMA ZA TAKVE,,PatriJote k,o u Rumuniji.Iliti NA PAROVE RAZBROJS, KADA,KOMANDANIT OPŠTE ,,USTANOVE,, U MAČVANSKOJ NAREDI,PA NA KUSANJE,.

  7. Stanovnici sa juga Srbije su imali prilike da ga upoznaju. Sto ne bih voleo da se desi i ostalim delovima nase zemlje.

  8. dok je zorana antica i branimira stojancica u vranju nece biti saradnje sa sps-om… ako ih dacic skloni onda narod koji je glasao protiv vladavine sps-a u vranju poslednjih 50 godina treba da odluci o tome iako njihovih 5000 glasova nece znaciti nista sns-u. druga stvar poznavajuci te ljude oni i da udju u vlast nece podrzati sns iz mrznje prema vucicu… toliko o sps-u vranju a u surdulici ne znam situaciju…

  9. dok je zorana antica i branimira stojancica u vranju nece biti saradnje sa sps-om… ako ih dacic skloni onda narod koji je glasao protiv vladavine sps-a u vranju poslednjih 50 godina treba da odluci o tome iako njihovih 5000 glasova nece znaciti nista sns-u. druga stvar poznavajuci te ljude oni i da udju u vlast nece podrzati sns iz mrznje prema vucicu… toliko o sps-u vranju a u surdulici ne znam situaciju…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.