Tončev: U Vladu ne ulazimo kao razbojnici, kroz prozor, već na poziv SNS-a

Socijalisti i naprednjaci na parlamentarne izbore izlaze, gotovo sigurno, na posebnim izbornim listama

Ostavite komentar


    1. Da pitamo onog Hua ko je Jeremic,da pitamo kuma ko je Bastac,da pitamo opljackane ko je Djilas,da pitamo dilere secera u prahu ko je Trifunovic….da pitamo???

      1. Mene nijedan od pomenutih nije opljackao. Ali jeste SPS 90ih i jeste Vucic svojim zakonom o radu, poskupljenjem goriva, komunalija, uvodjenjem tv pretplate, podizanjem poreza….

      2. Da pitamo Brata kako napreduje organska proizvodnja u Jovanici? Da pitamo Tatu koja je cena mine za prijatelje? Da pitamo Sina pošto diploma… da pitamo???

    2. Ne znam o cemu pricas ali ovde se prica o nasim izborima i mogucim koalicijama.

  1. Ko glasa za ovaj sps nije mi jasno…. Koju politiku oni imaju osim da Dacic i par njih budu deo vlasti . Sta su kao partija uradili samostalno za Srbiju,narod,radnike….. Ja nikakvu drugu politiku sps-a ne vidim osim da budu u vlasti i glume kao neku samostalnu stranku. Postali su frakcija nazadnjaka i tako opstaju na vlasti ,a Dacic glumi dvorsku ludu i bruka nas gde god da se pojavi i sta god da izgovori……

    1. To je pitanje za nauku, srbi su poznati mazohisti. Posle pljacke 90ih u svim normalnim drzavama bi prestali da postoje.

  2. SNS je jednostavno toliko dominantna i jaka stranka zbog postignutih rezultata da bi svi hteli u koaliciju sa njom.Ne sumnjam da ce doneti pravu odluku.

  3. Ivica Toncev ocigledno ima jako lepe manire i zna red s obzirom na datu izjavu. To me uvek ohrabri znajuci da isti ima zavrsenu potpuno istu visoku skolu Megatrend iz Londona kao i ministar Stefanovic. Posto takve studije traju provereno“izuzetno kratko“ ispada da je Toncev sve te fine manire zapravo stekao jos dok je bio na zanatu u Nisu a pre upisa na spomenute studije. Samo nam ostaje da nagadjamo kolika bi tek klasa bio gospodin Toncev da je kojim slucajem zavrsio prave studije?

    1. Pobrkao si, nije rec o Ivici vec Novici Toncev, a njegova diploma nije sporna? Procitaj tekst Jos jednom?

  4. Opozicija nema šanse sa bojkotom, zato i želi da postigne nešto pre samih izbora.

  5. Nigde vi ne ulazite kao razbonici i lopovi. Vi niste KAO, vi ste STVARNI razbojnici i lopovi.Lep ozdrav, banditi koferasi.

  6. Naravno da je SNS-u potreban SPS koliko i patki šešir.
    Ali kad ruski ambasador ležerno napomene „Rusija bi volela da u vladi Srbije vidi osvedočene ruske prijatelje“, zna se šta to znači: patka će se šetati okolo sa šeširićem na glavi!
    Inače, lično stvarno ne znam ko bi i zašto bi glasao za SPS. Kod njih ni „s“ nije ostalo od socijalizma (ako je ikad i bilo nekakvog „socijalizma“ kod njih), afere i repove vuku još od rahmetli Slobe (Galenika i ostalo), Dačić je običan klovn za zabave pod šatrom, a ostali nisu ni vredni pomena.

  7. Надам се да ће сав овај шљам ући на велика врата у затвор. Додуше, кад то није учињено 6. октобра, не мора ни сад.

  8. Mene samo interesuje da li ta koalicija podrazumeva i potpisivanje nekog ugovora ili klauzule koja propisuje koliko Vučić sme da ponižava Dačića i koliko Dačić mora to sam sebi da radi, i da li se ta klauzula razlikuje od one koju potpisuju svi pri pristupanju SNS-u. I, ukoliko je Dačić Anastasija Stil, a Vučić gospodin Grej, najviše me brine koja uloga je zapala nama, narodu, pri adaptaciji romana 50 nijansi… njiva… šljiva… I daće Bog, oslobođeni…

  9. Nista necu komentirati nego cu samo izvor nastanak danasnjih tzv SNS odn SPS spomenuti: Milosevic uz ovaciju u delegata u kratkom postupku,pretvorio SK Sirbije u SPS ! Na isti naci Deo Radikala sü pretvoreni u Tzv. SNS DRUGIM RECIMA KOALICIJA DOTICNIKA NISTA DRUGO NEGO DRUZINA KOMUNISTA I CETNIKA NA CELU sa 3 cetnickom Vojvodom od koji jedan na celu sa Seseljem ,slovi kao opozicija! nema u Sirbiju takva opozicija koja bi mogla tu bilo Sta menjati Neobrazovanost primitivizam ce Jos dugo vladali sa Srbijom na celu sa Vucicem Dacicem Vulinom?!

  10. Naprednjaci imaju dovoljno kadra i iskustva da sami formiraju vlast. Za SPS bi bilo najbolje da ode u opoziciju jedno 3-4 godine da se malo pročisti od seljaka i ološa koji se tamo nakupio. Em će da bude lekovito za SPS em će ih poštedeti opasnih društvenih turbulencija koje predstoje za koje bojim se nisu dorasli. Doduše tim turbulencijama nije dorastao ni SNS a ni ostale partije ali to svakako sad nije tema. Tema je da SPS treba i mora da se pročisti iznutra, da se reši diplomiranih Tončeva i Antića ako žele da opstanu a u protivnom će morati da se suoče sa odgovornošću za katastrofu u obrazovanju koju su napravili počev od Megatrenda i raznih Singiduduk univerziteta sve do odgovornosti za stanje u MIP-u, razne kofere i koferčiće, Galenike i ostali sitan i krupan kriminal kojim su se bavili.

  11. Vucic i Dacic idu ka gradjanskom ratu u Srbiji. Opozicija da napravi kongres sve srpskog nacionalnog jedinstva kako bi se izbeglo najgore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.