Toni Bler na Kosovu: NATO intervencija pre 25 godina bila ispravna stvar

Ostavite komentar


  1. Očigledno je Vučić dogovorio posetu svog savetnika Blera svom novom partneru Kurtiju. Prvo je najžešćeg inicijatora bombardovanja Srbije Blera debelo plaćao državnim parama za tobože „savete“ a sada mu Bler pomaže oko ozvaničenja (dejure priznanja) izdaje Kosmeta! Bravo za najveću izdajicu u istoriji Srba, Aleksandra Vučića!

  2. Koliko vidim, to si lepo objasnio i Aleksandru Vučiću, koji je sa tim saznanjem sve ingerencije države Srbije predao vlastima u Prištini.

  3. „Ovde se dešava mnogo pozitivnih stvari koje su dobre za ceo svet. Jedva čekam dan kada će Kosovo zauzeti svoje mesto u evropskoj porodici. Uskoro ću se obratiti poslanicima Skupštine, ali još jednom želim da izrazim solidarnost sa narodom Kosova“, rekao je Bler.
    Ovo če serbi i Serbija razumeti kasnije, nažalost. Stalno se kasne serbi, trebaju desetlječa da razumiju.

  4. Bože i sam zna da nije bilo ispravno, da je to bio zločin protiv jedne suverene države pa to što laže sebe šta nas briga ali nemoj praviti majmunima Srbe i ostale iz Srbije .

  5. Ma naravno. Danas svi živimo bolje, mir i blagostanje svuda oko nas…divota jedna.

  6. Juče je predsednik dao intervju nekima iz Švajcarske i rekao je sledeće : Ne može Albancima sve a Srbima, ništa ,. Znači celo KiM koje bi trebalo biti vraćeno pod okrilje Srbije i koje suštinski pripada nama i naše je , zar nije tako bilo , šta je sa tim!.

  7. a kod naroda uvek ostaje…jednom neprijatelj uvek neprijatelj..AV sram te bilo skim se druzis..

  8. Pa tebi je ispravno otimati tudju zemlju,svetinje…….vi ste na to navikli
    Koliko vaših bogataša dobilo organe od srpskih žrtava……..zaigraće mečka i kod vas……šta vam rade Albanci po gradovima tražiće i kod vas državu

  9. Imam predlog velikog regionalnog pomirenja: U Zagrebu da se odmah do spomenika Banu Jelačiću postavi grandiozni Slobodanu Miloševiću – kotvorcu hrvatske države a u Prištini uz onaj Bilu Klintonu još i veći Aleksandru Vučiću, posvećenom graditelju kosovske nezavisnosti i suvereniteta.

  10. Kao prvo intervencija je dosla sa velikim zakasjenjem, a kao drugo izvrsena je vrlo traljavo i veliki deo srpskog zla je ne samo preziveo nego se i jos vise razmnozio i ponovo ugrozava sve oko sebe.

  11. Ova drzava pati od nedostatka samopostovanja.
    Prije 15 god. u gradu Dablinu, Irci su ovog mamlaza gadjali jajima. Bio sam prisutan i ovaj crven, posramljen napustio Irsku uz obezbedjenje.
    Tako se to radi.

  12. Naravno da je NATO intervencija bila ispravna stvar ali je došla prekasno i stvar nije dovršena.
    NATO tj Zapad nije nas, pre svega Srbiju, naterao na lustraciju i katarzu, kao Nemačku četiri i pol decenije ranije. Mi sami nismo imali snage i volje, ne bi ni Nemačka sama, da se suočimo sa našom prošlošću uzrocima i zločinima koje smo počinili. Zvanična verzija našeg narativa glasi „Srbija nije učestvovala u ratovima u Hrvatskoj, Sloveniji i BiH“.
    Ubrzo, samo deceniju posle pada Miloševića mi smo ponovo izabrali iste one vođe koje su nas uvele u ratove 90-ih. I još jedno SPC nije prošla ni lustraciju ni katarzu a bila je vodeći faktor propagande nacionalizma. Zapravo je ona to bila od dolaska Karađorđevića na vlast. Negiranje svih naših zločina, pa i genocida u Srebrenici i prikazivanje nas i zločina nad nama kao najveće žrtve se je veoma lako primio u većini našeg naroda. Ono malo kritičara koji su se usudili da govore istinu, kao Nataša Kandić i Sonja Biserko su proglašeni izdajnicima. Taj narativ koristi i trenutni Vođa danas.
    Nastavljamo da srbujemo.

  13. @Srpska idila
    Nije tebi lako, stokholmski sindrom, palanacaka srbofobija, poturica mentalni sklop, recitujes neke odavno izlziane nvo frazetine… Kako izdrzavas?

  14. ZLOČINCU METAK, A NE SPOMENIK!

    Najveći zločinci nad Srbijom 1999. godine svakako su (de)Bil Klinton i englesko ludo kuče Toni Bler. Oni su Srbiji, te i Kosovo i Metohiji naneli štetu od sto milijarde dolara i ubili nekoliko hiljade nedužnih građanki i građana. Kako ΛV je izabrao za ličnog savetnik zločinca Blera umesto da ga uhapsi kada je dolazio u Beograd, a njegovu ženu postavio za advokata da štiti interese Srbije, koja glupost i nebuloza. Umesto funkcije, Kurti je izgradio spomenik umesto grobnicu Bleru, a bio je i Srbe i Šiptare i solio im siromašni uranijum.

  15. Toni je privatnik nije više političar sad se šetka po svetu i plaćen je da priča šta mu se kaže.. žalosno

Ostavite komentar


Politika

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna 9

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna

Nema sumnje da su predstavnici vlasti i institucija dobro zaštićeni i da se osećaju bezbedno, kao što nema sumnje da se građanke i građani tako ne osećaju i da opravdano strepe za svoju bezbednost, saglasni su sagovornici Danasa u komentarisanju tvrdnji predsednika Srbije i ministra unutrašnjih poslova da je Srbija jedna od najbezbednijih država ne samo u Evropi, već i u svetu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.